Девојки,ми треба ваш предлог за коректор. Досега имам купено само еден,но нијансата воопшто не ми се погоди,подочниците не ги прикриваше убаво. Имам светол тен и по малку сува кожа. Размислував дали коректор во нијанса што тера повеќе на праска боја би одговарало повеќе овој пат,бидејќи првиот коректор што го купив беше од посветлите за да ми одговара на тенот,но воопшто не изгледаше природно,па затоа си реков да прашам овде. Препорачајте некој со солидна цена.
Mislam deka na AURA korektorot ke ti bidee ok.Cenata ti e 219 sega neznam dali ke ti odgovra cenat zatoa sto sitee znaeme kolkav ni e dzebot
И јас го зедов на аура коректорот, тој во стик, нијанса cream, задоволна сум ептен. Убаво покрива, воопшто не се собира под очите, лесен е. Ете и од мене препорака за него
@Мис Стоун не сум го користела течниот, али тој во стик воопшто не ми се допаѓа. Некако е мрсен, не е мат и околу очите се собира.
Баш ваков во стик имав јас земено,број 01,но не сум задоволна,не е доволно покривен. Овие не би ги препорачала,земи си од некој друг бренд.
Јас ги имам и двата користено, не се нешто посебно, јас би ти го препорачала на Кетрис камуфлажот или на Арт деко, јас на кетрис го имам веќе една година, не ни допрел до дното, а го користам секојдневно. 205 денари е, а дефинитивно повеќе ќе ти трае од овие на ГР
И мене ова ме интересира. Некој ако може да направи споредба меѓу течниот и обичниот коректор на catrice.
Девојки сакам да го купам овој коректор на макс фактор, во дм е намален од 415 на 311 со 25% попуст, па незнам каков е дали е убав
Odlicen e, mnogu prikriva, izmaznuva samo pofalni zborovi imam za nego, go koristam so godini i licno jas sum prezadovolna
Овој ми е најдобар коректор, ова ми е 3то што го купувам за 205 ден мислам дека неможете да најдете нешто подобро. На блогот имам детална рецензија еве линк ако ве интересира http://rosee96.blogspot.mk/2015/12/catrice-camouflage-cream-review.html
За течниот можам да ти кажам само пофалби. Убав е многу и мене ми прекрива подочници и темни кругови. @Rose96 го имам истиот,но нели не е за комбинирана кожа?
@buba4e89 го фиксирам со камена пудра и немам проблем, си стои со часови, сега сакам и ваквиот течниот да го пробам, ама имам лошо искуство со течните коректори така да ќе почекам малку. Го имам користено о на други девојки, и сите биле презадоволни а најмногу се изненадив кога на едно девојче со многу пеги и ги направи скоро невидливи.
Енџи овој е многу мрсен. Јас го користев едно време покрива ама се собира под очи. @Rose96 и јас го фиксирав со камена пудра или пудра во прав, но на секој различно делува. А за покривноста не се потребни зборови најдобро покрива и мене ми покриваше се.