Леле многу ми се допаѓа како изгледа, мора да го побарам кога ќе одам накај Скопје.И ти си прекрасна како и секогаш, оваа слика комотно може да стои во вашата шминка низ слики Ako не ти е тешко пиши ми што карминче/моливче имаш ставено.Милион вакви нијанси имам купено и пак не ми е доста @Bloom19 Парфимеријава се наоѓа карши полицијата на Бит пазар, ќе видиш тука има 2 парфимерии , на едната на излогот пишува Мода, а на другата Импала.Значи нема промашување ако ја најдеш полицијата.Eee пак јас да те оправам
@Rose96 прекрасна ти е шминката. Може да ми кажеш какво моливче, кармин имаш ставено?? @LaraSolare не кажувај вака јавно каде се наоѓа продавницата ми правиш проблем да одам и јас да купам
@LaraSolare ги имам и јас. 150 денари една. Ако ќе ги најдеш, порачи ги од нет, ќе ти пратат по карго https://www.facebook.com/kosmos.shop/
Ama jas ne zboruvam za ovie, nego za pudrata vo stik vo crno pakovanje e kako toa na Golden Rose, ovie ti sto gi imas postirano ne se tolku dobri i temnite nijanski ne se dovolno temni
Дечки знам дека многу го фалите на Артдеко коректорот но ме интересира да не ја суши мн кожата околу очите и да не случајно се познава на мат пудра ја користам air mat bourjois па да не знае некој дали би била ок комбинацијата?
Мене ми ја суши, а и имам нормална накај сува кожа, така да ако имаш мрсничка кожа може ќе ти одговара, или пак пред да ставиш од коректорот да ставиш помрсна крема зашто и тешко се размачкува
Кратка рецензија за коректорите на Меис од Шатци. Мислам Шатци се избрукаа со таа цена од 380 денари, кога во Мода беа 150 денари. Најраспродадени беа темните нијанси. Јас кога ги купив имаа некој мирис на чоколадо онака не ми мирисаше на кинеско ѓубре. Од друга страна ги пробав но не се многу јаки, не оставаат многу впечаток. Не се интензивни нијансите ама ич, барем светлите. Многу се тврди, во текстура слични на артдеко бидејќи се камуфлажни, лесно се блендаат, но не се приметува некоја разлика, она што ме изненади е дека се трајни. Јас имав подлога ставено и се изненадив од тоа после 5часа уште ми стоеја, што очигледно одговараат за комбинирана кожа. Многу малку се приметува дека се добива друг изглед на лицето, но можам да кажам дека не се суви и не ја сушат кожата. Ми се допаѓаат само поради трајноста, и мислам за тие пари толку музика.
Рецензија на коректорот на Севентин плус пред и потоа слики http://rosee96.blogspot.mk/2016/01/seventeen-ideal-cover-concealer-review_9.html
Девојки од каде го купувате Catrice camouflage коректорот? Го има во Космо или само во ДМ? @Rose96 доколку го купуваш од Скопје?