Bourjois radiance reveal concealer планирам да го купам, изгледа многу скапо и луксузно а и имаше многу добри критики. Дали некоја од вас го има користено? И по која цена се продава?
390 ми се чини дека беше во Космо (мислам дека цената беше со вклучен попуст), баш го загледав пред некој ден. Инаку го немам користено, и јас сум во потрага по добар коректор.
Ke go kupam i ke napisam recenzija. Eptem mi se dopagja kako izgleda i samata tekstura na korektorot a cenata e super mislev deka mnogu poskap ke bide.
Убаво изгледа коректоров стварно, баш отворив да видам на слики како делува и ми се допадна. И како покрива, и освежува и шишенцето е прекрасно. Можеби ова ќе биде мојот следен коректор, сега за сега имам уште од healthy mix-от и богами МНОГУ време ми трае. Рецензија од тебе секако е добредојдена, со пред и потоа слики по можност.
Bourjois Radiance Reveal коректорот е во 3 нијанси: 01 Ivory, 02 Beige, 03 Dark beige Регуларната цена е 490 денари, а до 29ти Февруари е на 20% попуст и се продава по 390 денари.
Откако почнав да работам со AVON, а тоа се веќе полни 8 години, го користам само тој вид на козметика и ги имам испробано сите коректори, но најубаво ми покрива коректорот ColorTrend, го има во две нијанси Light i Medium, и е одличен. Го препорачувам на сите мои клиенти и тие што еднаш го купиле не го менуваат. Многу е ефикасен, а притоа и ефтин.
Ми треба коректор кое ќе може да се нанесува за цело лице, не за црвенило или пак з аподочњаци... не сум користела коректори, ќе може ли некој да ми препорача? Иначе имам нормално-комбинирана кожа.
Јас користам еден околу две години. Ама порано не користев толку. Многу сум задоволна покрива, а не се собира и не е тежок. Од Аура е во форма на кармин perfect cover 550 beige. На прво си ја погодив бојата и сега ми е при крај со прстето вадам хаха па веројатно пак таков ќе си купам.
светол тен имам, и сува кожа.. го користам подолго време коректорот на евелин, и не е лош.. ама ми треба некој БЕЛ коректор немам темни кругови, ама и така имам светол тен и затоа сакам нешто уште посветло за да изгледам посвежо.. пред една година купив коректор во стик кога бев во Америка и супер ми беше, само не ми текнува на името за да го нарачам.. опседната сум со хајлајт, хелп?