И мене ми се собира . ама ако го нанесеш со влажно сунгерче во мала количина е супер, и одговвара повеќе за покривање темни кругови под очите и за помлади девојки што немат тенки линии...
Супер за тебе ако не ти се собира, мене во последно ми се собира па не го користам , а фиксирам и јас секој пат обавено....
Претпоставувам дека нема многу голема разлика помеѓу нив со оглед дека и двата се на Кетрис, но ме интересира, од кој сте повеќе задоволни? Кој од двата има поголема покривност? Каква им е структурата? Како стојат на лице? -течниот - кремаст
200 - 210. Иако не сум ги користела, планирав да ги купам па прочитав толку многу рецензии и мислења на форумот за овие коректори, па си земам право да кажам нешто за нив. Ако ти треба коректор за пределот под очите ти го препорачувам течниот, бидејќи другиот е погуст и се собира под очите. Еве слика пред и потоа од течниот коректор. Еве рецензија за кремастиот. http://rosee96.blogspot.mk/2015/12/catrice-camouflage-cream-review.html
Predlog za dobar korektor do 400 den..ne e bitna strukturata dali tecen ili vo vid na karmin ...no da e za kombinirana koza,I temni podocnjaci
Deneska go zemav korektorot na aura i uste od prva proba mozam da kazam deka sum prezadovolna.super pokrivnoat,prikladna cena,ne se sobira pod oci so eden zbor prekrasnost!!bash mi se pogodi )
Има некој предлог за коректор што д така помрсен и поblendable? Пошто пудрата clinique ми е прилично сува и кога го ставам коректорот врз неа (иначе burjois healthy mix) некако не се бленда убаво и дури почнува да се рони? Не мора да е мн скап бидејќи само за под очи ми е.
Пробај го на NYX HD 300 денари е , не е мрсен ама не е ни густ ниту се рони , многу убаво и брзо се бленда под очи, пробај на тестер прво, ќе ти се допадне сигурно
Леле си ме спасила! Го купив вчера, 390 е иначе, ама ептен вреди, многу ми се свиѓа, баш каков што барав.
Да ми предложите некој коректор за осветлување под очите, не мора да е којзнае колку покривен и да не е многу скап ?
NYX HD Јас ја имав нијансата porcelain , околу 400 денари е , траен е и го осветлува делот под очите Ако сакаш нешто поевтино види го и тој на Катрис што го фалат , ама јас го немам користено
Ако имаш масна кожа овој на Катрис: Ако имаш сува/ нормална кожа овој на Голден роуз: Двата се околу 200-250 ден @YoungandBeautiful да редактирам ( се надевам ќе видиш), ова на Голден роуз е стик пудра, јас ја користев како коректор во зима неколку години, супер се покажа.