Да може да се порача на телефон +389 78 878 937 Ако не си од Ск можат да ти го пратат @YoungandBeautiful
За жал немаат страна од производите што ги продаваат , имаат само фб страна таму можеш да се распрашаш подетално. И навистина треба некоја страна да направат зашто ај ние од Ск ги гледаме од блиску другите од др градови на слепо треба да порачуваат..
Баш сакав да го земам коректорот на Catrice зошто многу девојки го фалеа овде ама зега кога прочитав дека е за мрсна кожа се предомислувам. Имам нормална кожа и најверојатно нема да ми одговара
Одлична е стик пудрата и во летните денови. Јас ја користам од месец јули. Со малку пудра во прав нема гајле, не мрда.
За подочници healthy mix на боржуа, се утепав фалејќи го. Но да напоменам за комбинирана кожа е. Околу 300 и нешто не ме држи за збор,траен и прикрива одлично. Тој на аура течниот се собира, како и пан стикот на макс фактор и стикот на голден роуз.
Хахах ме изнасмеа, ти благодарам што ме исправи, јас мислев дека е за комбинирана кожа само. Одличен е.
Здраво девојки веќе некое време мислам да си го порачам true colour коректорот од авон овој но незнам дали ќе биде добар имам многу големи и модри подочници, шампоните од авон не ми се погодија, додека течната пудра luxe ми е супер па затоа сакав да прашам ако некоја ја има користено да ми каже како е задоволна?
Не, немој. Не е воопшто убав. Ги имам двете нијанси и двете се портокалови и тоа јака портокалова боја. Не покрива ништо туку се собира под очите и прави како „грутки“, како земја да сум мачкала. Ужас
@Love...music јас го порачав коректорот пред месец, посветлата нијанса, ма едно бледо, никакво, никакво, веднаш заврши во канта.. Туку дај предложете добар коректор, кој едиснтвено ми треба за црвенило на образите. Баш таму кожата ми е посува и нз каков коректор да земам. Го имав кремастиот на Катрис ама мн.беше сув..Се мислам за оној на Буржуа?
Девојки коректор до 400 ден, кој ми треба на делот кај образите, а таму кожата ми е сува, па ми треба коректор кој лесно ќе се размачкува и најважно од се, да не ми се иназфли кожата кога ќе го избришам..
Bourjois Healthy Mix. Мислам дека е 350-400 денари, а многу е кремаст и фин, плус одлично покрива. Ќе ти се допадне.