Девојки за некоја туку-таму акна и црвенило што е подобро коректорот на Буржоа или пудрата стик на Голден роус..Многу се мислам веќе неколку дена, не знам што да земам. А и да напоменам на тие места кожата ми е малку посува..Совет?
го има ли некој користено корективниот сет на oriflame 3 во 1 и дали е задоволен за пределот околу очите гледам на акција е
Според мене,секако дека bourjois е подобро.(не користам козметика баш на гр,па и баш за тој стик и појма немам искрено) Но сепак неможеш да ги споредуваш тие две марки
@koritsaki Znam go falese HD korektorot na NYX. Imam suva I tenka koza pod ocite,dali bi mi odgovaral? Znaci najgolem problem mi e sobiranjeto, ke nanesam korektor I po sat dva kako babaroga sum, ostarena za 5god. Pa taka gi bataliv korektorite. Nemozam da najdam nekoj koj ke go osvezuva delot pod ocite i nema da se vovlece vo suvite sitni linii.
Да , ќе ти одговара коректорот не е густ а не е ни многу течен така да нема да ти се собира под очите во ситните линии. Мојата кожа кај очите е нормална ама имам тенки линии и не се собираше внатре коректорот
Јас сум изненадена од коректорот на Аура - не очекував дека толку добро ќе корегира црвенила. За под очите ми треба нешто попокривно, меѓутоа засега ми врши работа и најбитно ми е тоа што не ми се собира во борите.
Го користам Healthy mix, но ми се собира под очите и ми ги нагласува брчките. Како да го решам овој проблем?
И мене ми се собира под очите понекогаш, па затоа по нанесувањето на хидратантна подлога, распрскувам фиксатор за шминка на лицето. Не знам дали е правилна ваквата употреба, ама мене ми е ефикасна. Пудрата си стои на место цел ден, исто и коректорот под очите. И приметив дека така подолго време ми го одржува лицето чисто без да засветам во масните зони.
Predlog za zamena na pan stikot na max factor gust mi e mnogu nema vrska marka kazete od koi ste zadovolni imam mrsna koza
Артдеко камуфлажот, течниот или кремастиот камуфлаж-коректор од Катрис. Артдеко е поскап и има слична цена како Пан стикот на МФ, а овие другиве се 200 денари. Речиси исти ми се, разликата е во тоа што Артдеко има поголем избор на нијанси и малку поголема покривна моќ.