Не е ептен покривен, ама и повеќе слоеви ако ставиш изгледа добро и не изгледа натрупано. Ок си е, ама 500 денари да давам цело време а одма да го трошам пошто треба да ставам многу, па не баш
Јас го пробав на рака. Во Дм гтц ја имаше нијансата nude и забележав упивање и после 10 мин ништо немав на раката. Се поминав со прст буквално го немаше, некој погоре пиша дека ветреел. Што е најтрагично фалшираниве страници го продаваат истово за 350 денари. Дали може да станува збор за фалш не знам, зошто сепак му стои името на фирмата. За коректорот на Катриц - морам да го пофалам. Течниот ако некој сака и има темни кругови многу убаво си покрива, со или без портокалов коректор одоздола како сакате многу ми се допаѓа. Смешна цена и плус на попуст некогаш да се најде баш солиден производ. Ми го осветлува тој дел и не се познава дека имам темни кругови. Е сега малку се собира под очите после неколку часа, мене не ми смета. Камена пудра не ставам туку baking powder па тоа уште повеќе ми трае. Јас ја имам 020 light beige.
Мислам дека имаат од 10-25% попуст. Да не те излажам, најубаво да провериш или некој со сигурност да ти ја каже цената.
Имaм темни пoдoчници и кoристaм кoректoр нa Golden Rose вo стик зa дa ги пoкријaм. Прoблемoт е штo не ги пoкривa дoвoлнo и ми се сoздaвaaт еден вид нa линии пoд oчите oд кoжaтa штo мaлце ми се превиткувa. Не знaм дaли прoблемoт е дo кoректoрoт(oтвoренa сум зa пoдoбри предлoзи) или дo нaчинoт нa кoј гo нaнесувaм (гo рaзмaчкувaм сo сунѓерче). Чaре?
Порано ја користев пудрата во стик од Голден Роуз како коректор и мене ми се правеа линии и покрај тоа што сетирав со пудра во прав. Последнава година- две го користам течниот камуфлаж коректор на Катрис во лето и Боржуа Хелти микс во зима и немам повеќе таков проблем. Така да смени коректор. Тој на Катрис е околу 210 ден, а тој на Боржуа e 430 редовна цена, но многу често е на попуст 330 ден.
Видов Тати го препорачува Катрис ХД, ќе мора следен да го пробам, јас го користам Есенс 16h и супер е, не се собира, убаво се нанесува, задоволна ептен, ама до сега сѐ што сум пробала по препорака на Тати било mind-blowing on a whole different level. @Joi и јас имам користено коректор во стик на Голден Роуз и не бев воопшто задоволна. Прегуст беше и ми се собираше под очите. Пробај смени го со течен коректор, еве имаш предлози низ темата.