На предходната страна има мислења за коректорот, цената му е околу 200 денари. Јас го користам и сум задоволна од него. Добар е за ситни корекции но не е покривен за подочњаци.
Јас имам користено стик коректор. Воопшто не бев задоволна од покривноста, а немам којзнае какви кругови за покривање.
I jas sum pozadovolna od catrice gi imam dvata. Pan stickot e navistina pomrsen i cudno stoi na kozata.
Извини за задоцнетиот одговор, не ми стигна известување дека сум тагната, сосема случајно забележав. Јас лично сум задоволна, коректоров не е којзнае колку прекривен но со оглед на тоа што јас немам темни кругови ми е баш погоден. Не ми се собира и не се познава како некои други коректори. Е сега, кај нас мислам дека се проблем нијансите, ги нема сите и нема добар избор. Јас ја одбрав најсветлата light но ако не се лажам, мислам дека има и посветла која подобро би ми одговарала.
catrice ima camouflage zelen onoj u kruzno kutice. So ogled kolku se dobri dvata camouflage korektori spored mene bi trebalo i toj da e dobar go gledav pred nekoj den i bas pisuva deka e za crvenilo
Баш вчера видов во ДМ на Тренд Ап козметиката има мала туба зелен коректор и ја пробав, убава е текстурата, течна е ама не е ко вода, и океј ефект има за смирување на црвенилото.
@buba4e89 Јас ова во ДМ во Капитол го видов, ама ко што знам веќе во сите ДМ продавници треба да ја има козметиката на Trend it Up..