Ќе може да ми препорачате добар коректор за dark circles под очите и прекривање на црвенило на образи?
Не можам да најдам коректор што ми одговара. Имам доста светол тен што дури и catrice camouflage коректорот во најсветлата нијанса ми е темен, односно на кожа стои како портокалов. Предлог коректор посветол од тој?
Која бројка ја имаш од катрис? Јас ја купував 010 од дм, ама еднаш кога купив од еликсир пудра (најсветлата) гратис коректорот беше 005. Значи ако не си го пробала овој, треба да ти одговара.
Aura nijansa fair 304 e najsvetlanijansa i dobar e pokriven do sabota vo dm e 164 denari na popust a bez popust e 205 denari.
Да секогаш купувам 010, 005 никогаш немам начекано. Фала ти, ќе побарам. Мислам дека го имам користено ама не ми текнало да го купам пак, мислам дека ми се собираше под очите. Ама ова попустов ме мами така да најверојатно ќе го земам пак . Фала за одговорот.
@resenska @Hellobeautiful само инфо - од коректорот на Аура 304 е најсветла нијанса со ладен (розов) подтон, додека 301 е најсветла нијанса со топол (жолт подтон), двата се доста светли па затоа најубаво од тестер пробајте си која нијанса ви одговара на тенот. Патем, @Hellobeautiful за да не ти се собира сетирај го со било каква пудра во прав - банана, транслуцентна итн. Го користам долго време, го купувам во повеќе наврати и никогаш не сум имала проблем со собирање, најверојатно бидејќи го сетирам
Мене како најужасен ми се покажа на Катрис Камуфлажот. Леплив, чуден, се собира... Такви проблеми со Афинитонот немам. Сакам да пробам и некој друг, зошто Афинитонот ако малце ми влезе во око, ми поцрвенува и солзи окото со саати. Инаку обавезно сетирам. Со бела или банана за сетирање. Џабе
Која нијанса од течниот healthy mix коректор би одговарала со catrice camouflage cream 020 light beige? Таква нијанса ми треба
Користев коректор на голдер роуз во стик и ми е при крај. Се мислам дали да земам пак во стик или да си набавам течен коректор. Кој е подобар? На јутјуб гледам претежно течни користат и ги фалат
Toj na katris go nemam probano,ovoj tecniot na aura mene mi e super pokriven i spored mene najdobar go preporacuvam