Девојки имам големи подочњаци и не се покриваат со ништо, кажете ми некој коректор може и до кај 500 само да е густ и да покрива
Женски препорачајте ми некој коректор во стик ама да не суши, за под очи ми треба. Моментално го користам на артдеко тој во стик ама сакам да најдам слично нешто со помала цена
Бев денес во Дм со намера да ги пробам новите коректори на Аура, тие што ги фалите. Немав како да изберам нијанса бидејќи го тргнале штандот на боржуа. Дали beige е многу светол како Ванила или?
Не не, далеку е потемен beige, како за спотс е супер. Јас го имав Natural и ми беше пресветол за под очи. Така што ако ти е за осветлување земи некој измеѓу нив.
Сега од ко ми се изедначи бојата на кожата не ми се свиѓа кога ми е коректорот посветол од пудрата, би земала нијанса поблиску до пудрата.
Ме потсети. Тој го заборавив,го имам за контури топ ми е. Beige е за нијанса потемен од боржуа хелти микс 53 коректорот. И сега не знам,ќе чекам попуст.
Здраво девојки. Дали може да ми предложите некој добро покривен коректор во комбинација со пудра (конкретно за покривање на флеки ми треба, имам светол тен па ретко и пудра можам да погодам). И како го нанесувате коректорот со посебна четка или со рака? Ви благодарам однапред
Кој коректор за темни кругови би ми го препорачале со добри состојки, по можност онлајн да се нарача?