Не знам дали некој друг имал сличен проблем, ама сум изненадена и шокирана оти не очекував вакво нешто од производ од Катрис. Изгледа вака на некои места кога нанесувам, како кај носот на сликава подолу и не ми е јасно зошто. Ист прајмер користам, иста пудра во прав како и претходно, немав никаков проблем со производите на Есенс во оваа комбинација на пример. Дали јас го преценив коректоров или просто на овие горештини што друго да очекувам, сѐ се топи буквално. Некој со слично искуство?
Ако го нанесуваш со сунѓерче, пробај да го нанесеш со прсти или со четка. Можно е сепак да е формулата, или тоа што се меша со вода од сунѓерот.
Порано имаше на Инглот кремаст, сега не знам дали Инглот уште работи. Проверете во Кико Милано со сигурност има.
Предлог коректор за сини/виолетови подочњаци кој го има кај нас? Тие на Катрис и некои што ми ги предложија претходно ги нема. И да не биде палета бидејќи нема да ги користам другите бои.
На Мејбилајн користев коректор ама сакам да го сменам. Предлог за некој достапен во дм/космо до 400/500ден?