Дали го имате пробано овој коректор на Maybelline ? Се мислам помеѓу овој и тој на MUA , Моментално го користам на Dior backstage, супер е покривен и се но пакувањето е КАТАСТРОФА , кога се затвора дел од течноста излегува надвор и се валка отворот на шишенцето... и се троши повеќе од производот така. Никогаш не би го купила веќе
Предлог за коректор кој добро го осветлува делот под очите? Долго време го користам Maybelline age rewind и супер ми е, ама нијансата ми е речиси идентична со мојот тен, а на посветлите не ми се допаѓа подтонот.
Секогаш кога ставам коректор, под очите ми останува една линија непокриена. И колку коректор да ставам, и под двете очи линиите ми остануваат. Зошто ми се прави ова вака?
Пробај да не ставаш пудра таму туку само коректор. Можеби не одговара комбинацијата. И кога ставаш подлога или крема стави ја некое време претходно за добро да се упие во кожата. И кога нанесуваш коректор гледај нагоре.
Да ви кажам, оној од Стокомак за испод 100 ден е врв Еднаш на шала купив, си викам ај да го пробам, 89 ден беше, и да не чинеше ќе го прежалев, испадна супер, купив уште еден, па уште еден сега терам. Ставам од него само под очите и кај што имам точки, ќе стаам од горе камена и гајле неам. Со саати не мрда значи. А смешни пари е. Ја дека го користам секој ден, ми врши работа за таа цена и почесто да го купувам
Не би го препорачала моментално. Го смениле составот, ништо не покрива, нијансите им се утнати, 010 е потемен од 030 пудрата