Turcija kaj doktor murat 2500 evra ti e operacijata pisi mu covekot e stucnjak za rinoplastika, em grizata za pacienti em e na visoko nivo.
Здраво може темата не е за тука но не најдов за синуси. Ме интересира на државно во 8ми септември колку време сте чекале да ве повикаат за операција. И доколку некој правел операција на синуси да каже искуство.
Сега и јас се заинтересирав за Ахмет Алп, пакетов што го спомна @Samer звучи супер. Го имам истото прашање како членката погоре, како се закажува и дали се тоа што го наброја во пакетот го организира болницата? Видов дека во ноември си закажала за во Април, ти така сакаше или толку време се чека за операцијата? Инаку јас се залетав да закажувам за кај др.Роберт и Илкер, ама некако се мислев многу, а сеа и според коментариве горе скроз се предомислив. Гледав интервјуа со др. Роберт и според коментариве ми се потврди и мојот прв впечаток, дека е влезен цел у филм, а за др.Илкер се мислев затоа што според сликите што ги гледав на неговиот инста ми изгледаше како по шаблон да работи за сите
На инстаграм на докторот имате број од неговите асистенти им пишувате на whatsapp многу се фини ке ви кажат се , иначе се ви организираат асистентите вие само плаќате и за друго не се замарате. Јас сакав за април затоа толку долго чекав, иначе може и за месец дена да ви закаже. Пакетот го организира докторот односно цената за операцијата , а за тоа дали сакате хотел ,лекарства и транспорт од нивна страна зависат другите трошкови.
Здраво на сите јас сум нова на форумот. Пред 3 месеци направив операција носот и носот ми е сеуште натечен. Па ако сака некој кој веќе има правено операција да ми сподели искуство.Ме интересира после колку време се гледа конечната форма и дали е нормално да имам испакнатини на носот. Ве молам за одговор очајна сум
Јас не, другарка Турција Здраво на сите. Јас сакам да се оперирам тука во Скопје за носот, читав мислења низ темава и сфатив или Јане Нетковски? Или Пеев? Што мислите вие? ДАСКАЛОВ НИКАКО! Машина за пари само