Moze nekoj da mi pise sto se ima operirano kaj peev ,? Me interesira epten za kaj nego ama se dvoumam ne poznavamm konkretno licnost da se.ima operirano
Никако не го препорачувам Пеев, едно е на консултации друго на операција. Внимавај кога се договараш со него.
Некој искуство со правење ринопластика за полесно дишење? Како оди закрепнувањето и дали има некаков ризик од операцијата?
еве и мене ме интересира зошто? Јас сега крајот на јуни имам закажано кај него. Дај не ми правете вака
Бидејќи лично бев оперирана кај него пред година време, на консултации бев кај него 2 пати еднаш консултации одржа во амбуланта а вториот пат пред персонал од болницата, скроз не професионално тоа требаше да ми биде знак да не прифаќам никаков зафат кај него, ама ете. Се што се договориме ништо не испадна така, токму поради тоа јас лично не го препорачувам никому.
I jas isto bev resen…Za zal kaj nas nema doktori barajte si vo Turcija, i jas mislev deka ima nesto dobro kaj nas ali razocaran sum nogu i veke se otkazav od tuka ne si gi davajte parite za dzabe…Ako ima nekoj zainteresiran za Turcija da se dogovoreme i da odeme..