Bas sega mi se javi Peev, saka da me premesti, nekako kako znak mi dojde ova... Ajde Turcija eve glesam Snate imat akcija 1000e
Здраво дечки, може ли некој да ми каже дали има закажано во Санте плус во Истанбул, која е процедурата за таму дали е навистина промотивна цена од 1000евра, прашувам за корекција на нос. Поздрав и ве молам за одговор
Кај Даскалов и битно е да е разграден филтерот. Јас ставав 1 год пред операција а филтерот трае најмногу 9 м.
Во Турција дефинитивно, барем вреди. Никако кај Смиља Туџарова, треба лиценцата да и се земе. Ја унакази кумата и после едвај ја оправија во Турција. Good luck
Jas vcera bev na konsultacija kaj Peev , a bev i vo Sante Plus...nekako poveke me tegne tuka da praam nego li da idam za Turcija ....
sestrami se pravese kaj Daskalov i e nezadovolna i zede nesto poveke od 2500 evra i dojde rabotata do tuzbi i toj i rece ok ke ti napravam re ("si ja prizna greskata") i i zede plus 800 evra kobajagi za salata toa bilo samo i pak zanikade nosot taa ne e zadovolna,a sega skoro i edna poznanicka se pravese kaj nego isto nezadovolna kaza deka ke pravi re.Nekako na site nosevite im se kako spremni za poletuvanje,naprceni nagore do besvest
Јас правев операција пред еден месец кај доктор Мухамет Дилбер во Истанбул. Носот ми е перфектен од профил и анфас, толку прецизно е погодено тоа што го сакав, и имам минимален оток. Дефинитивно нема постручен доктор од него во Европа, а можеби и во светот според сето тоа што имам истражувано. Е сега, цената е малку посолена во споредба со некои други доктори, но резултатот е загарантиран. Топло го препорачувам на сите, нема да погрешите.