Jas pravev operacija kaj dr. Peev pred 7-8 meseci i sum prezadovolna. Nosot mi izgleda bukvalno kako sto posakuvav, bolki, otoci, modrici nemav voopsto. Pominav odlicno, za razlika kako se nadevav deka ke pominam Mene me operirase vo ReMedika, poradi kovidov, sega ne znam moze seuste operira tamu. Vo sekoj slucaj topla preporaka za Igor, mene mi go preporacaa drugi doktori, a i tuka citav mnogu pofalbi i navistina sekoja cest za doktorot. Koj i da odluci da pravi vo Mk go preporacuvam Igor, i za odnos prema pacienti i za kraen rezultat kako sto posakuvate
Lele barem malku me smiri... Jas utre imam operacija kaj nego... Isplasena sum do max. Ke sakas da mi pratis slika pred i potoa vo private message?
Феминки вака,за во врска со корекција на нос јас се правев кај др.Игор Пеев во Ремедика,платив добри 98.000 денари за да добијам никаков ефект...Самиот однос со докторот ме одбиваше да се направам операција,меѓутоа со читањето на многу мислења сите го фалите овој таканаречен “доктор”,поточно сите сакате да се оперирате кај него бидејќи е ефтин,а според моето мислење јас веќе никогаш не би одела кај него.Едно се договаравме да биде носот пред операција,додека никаков посакуван ефект не добив.Носот ниту е подигнат ниту пак е нешто смален во големина..Тотално сум разочарана и повторно би одела на операција за нос не не во Македонија. Докторот мене ме унакази,само за џабе се правев операција трпев болки...
Zdravo na site. Dali ima nekoj iskustvo so Sante plus shto doagjaat doktori od Turcija i tuka kaj nas operiraat?
Da deneska bev na konsultacija trebashe porano no imase nekoi izmeni Doagjaat doktori vo mk od turcija promocijata im bila do 31vi I oni birale koj doktor ke te operira I denot na operacijata se konsultirash so doktorot sto kako sakash da pravis On dava i negova ideja. Malce ne mi e sigurno bidejki denta se gledash so nego pred operacijata,a i plus ne te stavaat na kompjuter da napravat da vidat so kako Imate li nekoe iskustvo so privatnive da spodelite ? Resena sum da pravam privatno no seuste neznam kade ...
Nekoj sto se ima operirano kaj Peev da mi pisi, iskustvo Ijass sum zainteresirana za tamu no nikoj neznam sto se ima operirano tamu ni slika nemam videno ....
Дали смее да се прави операција доколку е примена вакцина против Ковид? Има некој вакциниран кој се оперирал?
Здраво девојки, Ќе може ли некој да сподели искуство со др. Даскалов. Ги гледав неговите слики на инстаграм и ми се допаѓа природниот изглед на носевите после операција.
Denes zakazav estetska operacija vo Sante Plus kaj dr. Husein Celik. Dali mozebi nekoj ima iskustvo kaj ovoj doktor? Blagodaram. Dali ja napravivte operacijata? Kako stt zadovolni? Jas denes zakazav za na 02.10. , pa sekakca informacija ke mi bide bitna. Blagodaram