Го следам извесно време, работи со ultrasonic метода, без кршење на коската и баш ме интересира таа процедура ако можеш да ја опишеш, и вкупно колку те чинеше?
Здраво девојки во дилема сум помагајте со совети.Еве веќе 2 години чекам за операција на носот за девијација за 8 Септември ка доктор Горан Караиванов,ми се јавија да ми кажат кој се припреми да ги направам ако се уште сум заинтересирана и да договорам со докторот термин.Па сум на друг ниет во Ре медика кај Оровчанец,односно со една друга докторка Весна го потврди истото бидејќи Оровчанец само правел интервенции и сега незнам кај да одам и со состојбава со короната како е во државна а како во приватна болница да не испадне лечам едно закачувам друго.Маж ми вика ти како че одлучиш така јас сум спремен и за едно и друго ваму ви Ремедика интервенцијата е 80.000 денари.
Zdravo , Dali ima nekoj da raskazi iskustvo so.santeplus da pusti nekoja slika ili da daj sovet za izvrsuvanje na estetska operacija tamu
Zdravo, jas pravev operacija tamu na 02.10. Eve seuste zakrepnuvam. Dobro pominav, bolki nemam seuste, malku otok i toa e toa. Ova e profilot na doktorot koj me operirase. https://instagram.com/op.dr.alikahraman?utm_medium=copy_link
Здраво Би сакала да добијам инфо/мислење за доктор ИГОР ПЕЕВ Размислувам за ринопластика кај него и би ми помогнале поранешни искуства и препораки. Благодарам
Voopsto ne sum zadovolna,jas se pravev operacija kaj nego vo remedika,ama voopsto ne go namalj nosot vo golemina ne sum zadovolna..taka da ne bi go preporacala kako doktor.Podobro koga vekje davas pari odi negde na strana ne vo Makedonija kaj vakvi amateri
Иста препорака имаш и од мене! Ако е само грпка, може ќе среди а може и не, а за должина и ширина не знае и нема ништо да промени.
Здраво, Дали може некој кој веќе направил корекција на нос во санте плус да сподели искуство (малку повеќе детали, дали се задоволни од резултатот, услугата..)? Имам желба месецов да закажам и јас термин, па да знам што ме очекува. Ќе бидам искрена малку сум скептик, бидејќи докторот го одредуваат дури откако ќе се закаже термин, а најмногу за крајниот резултат..да изгледа природно
Zdravo imam zakazano operacija vo sabota vo Sante plus kaj husein dali ima nekoj info ili iskustvo kaj ovoj doktor
Знае ли некој дали почнале со хируршки операции во Скопје ОРЛ? Немаат направено никакви операции од март 2020
aha aj ne lazi,nema sansi da pomines bez otok i modrici (oven ako nisto i ne cepnale) od obicno krv vadenje od vena imas modrica ne od krsenje koska,struganje koska ,sienje itn ne sum pravela i ne mi treba no gledav na yt kako pravat
za bolki ne bi trebalo da ima ama da nema morici i otok ne veruvam i 10 dusi da kazat ,veke i pisav ama da se povtoram nevozmozno e , pr da se udris od nesto ke dobies modrica a ne pa od struganje na koskata secenje,sienje ,sum gledala videa kako pravat operacija na nos nema sansa da pomine bez modrici i otok