Ete jas cekam momentalno da ve operirat uslugata zasega na nivo Pa posle operacijata ke te izvestam za se
Каде правеше? Задоволна си? Можа слики пред и потоа во лп? Беше на консултација и дали се плаќа тоа? На страната на инстаграм пишува бесплатна консултација па затоа прашувам. Ако си била може да мо објасниш за консултацијата што и како помина?
Jas posle to se operirav remedika kaj dokrot ognen daskalov haos od covek me unakazi nisto.ne napravi samo paritr 2 iljadi evra sto go dadov nazdravje i makata sto sedev so tamponi.jas koga pojdov na kontrola.toj so.sebe si kaza offf majkoo demek ja utnav operacijata i sega da go tuzam ne vredi da setam po sudovi. Izvini za vo koja bolnica prasuvas?
Другата членка ја прашав дали била на консултација во санте плус бидејќи кажа дека чека да ја оперираат. А тебе те прашав дали со задоволна од операцијата а рече дека си била на консултација во санте плус и после си правела операција кај друг доктор или грешка разбрав?
Da taka ama ne sum zadovolna voopsto od remedika i od doktorot taka da mozes prvo da si razgledas i prasprasas pa posle da odlucis koga ke si siguren pozz
E vaka . Znaci predobra klinika uslovi top Sestrite non stop nad mene Bolki nikakvi posle operacija Sestrite koi bea ma operacija kako i anestelogot predobri Doktor od Turcija imeto mu go zaborajv Ete lezam gledam televizija bolki voopsto nemam samo modrinki pod ocite so e normalno posle operacija Inaku bez predhodni konsultacii dojdov da se operiram tuka i samo oti operirat turski doktori da ne bese taka turcija za 2500 evra imate so smestaj za 2 ca avionski karti od koi samo ednata se doplaka Jaa kaj makedonec doktor plasticar ne bi se operirala
Sante plus so se ispituvanjs kovid test 1100 evra me fati Imeto na doktotot utre mozam da ti go kazam
А во Турција се оперираше? Јас се мислам дали во Македонија ама исто во Санте плус. Дали може кога ќе заздравиш да ми пратиш слика пред и потоа? Аха сфатив, сфатив. Само ако не ти е проблем кога ќр заздравиш ако сакад да пратиш слика пред и потоа.
Uste e rano da zboram ama za sega voopsto ne sum zadovolna od sante,prvo od samiot odnos kao samo te operiraar i tolku site rab po net gi baram za da si olesnam i sekako treba poise da se zbori i za procesot na opravuvanje od posle deka ne e bas taka lesno kako sto izgleda.sante se nadevam deka e se otok ako ne e mi go sjebaa nosot jas bev funkcionalno ama estetski kako da mi go zaebaa beter od sto bese
Здраво девојки, дали имате информација како се вика докторот од Турција кој оперира во Санте? Би сакала да го побарам на социјалните мрежи за да му го разгледам стилот. Ви благодарам.
Zdravo, isto i jas voopsto ne sum zadovolna od personalot nisto ne mi objasnaa posle operacija kako ke tece zazdravuvanjeto samo mi dadoa otpusna lista so terapija za doma sto vo aptekaa mi kazaa koga sto da pijam i od izgledot na nosot ne sum mn zadovolna mi rekoa deka se otoci imam kako mala grpka na nosot i razlicni nozdri ... Sakam da ve prasam posle operacija na nosot posle vadenje na plockata posle kolku vreme se namaluvaat otocite za da se vidi finalniot izgled na nosot
Abe otocite ke traat so meseci i ke se molis na gospod barem kolku tolku da dobie nekoj oblik ,i ja ne sum voopsto zadovolna ni od niv ni od rezultatot beter mi e nosot sega na niso ne lici i mi zabeguva katasrofa nevidena,celo vreme e toj muabet otok otok dodeka ne projde godina i posle ke ispadne deka treba revizija.inace husein operira nema niso po socijalni mrezi toa trebase da mi bide znak deka ne ide rabotava.
Јас барав на гоогле доктори во Истанбул ама ниеден што ги отворив не ми се свиѓа како работат. Многу барби носеви нереални мали сплескани а ла Мајкл Џексон.
Toa e problemot kaj povekjeto devojki so go baraat toj tip na nos ama treba da si realen iako e najposakuvan oblik bas kaj tebe bi bil najkatastrofalen,ne mu stoi na sekoj takov nos i ja bi sakala ama bi izgledala ko prase.ama site sakaat takvi a turcive ko od kalap eden ist oblik site.
Dogan Pinar или Muhammet Dilber прават по "natural-looking” носови. Само знам дека и двајцата имаат (супер)висока цена.
Работата е што мојот нос не е нешто многу голем туку е крив имам како грбка во профил. А од напред ми е тесен немам широк нос ко буре. И на таков нос да му направиш операција да изгледам како без нос или да ми го напраат прчлест ќе биде смешки живи и мислам дека ќе се утепам од плачење и ќе ги тужам. Сакав порано ама сега не знам дали би превземала таков ризик затоа што назад после нема, а не ми е толку лош убаво ми стои.