Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. Dorotea24

Dorotea24 Нов член

Се зачлени на:
    6 декември 2021
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    6
    daa

I jas izbrzav tuku za nozdrite ne mi gi napraile isto mi rece otok a ako ne se vratele mozelo korekcija kratko traelo samo da nozdri dali znaes dali toa im se doplajka ili se smeta za nivna greska ?..

Последна измена од модератор: 6 декември 2021
  2. LoveRain

LoveRain Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    1.423
    Може слика пред и потоа?

3. Dorotea24

Dorotea24 Нов член

Се зачлени на:
    6 декември 2021
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    6
    pisi mi

4. Atmosphericdisor

Atmosphericdisor Активен член

Се зачлени на:
    12 декември 2020
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Zaso da doplakjas koa vekje si platila i te utnale.nozdrite mi se steaneti mn ama ispraven e ne mi se dopagja toa so e spicast napred i me napinja.baska so kaj vrvot mi zabeguva na desno znaci kako da ti kazam otidov funkcionalno a sea i si nabiv kompleksi so pred toa gi nemam.razgovaraj so niv ja imam kontrola pa ke vidime poso realno mozes i tuzba da im opnes ova na niso me lici.nz koj saka sante plus neka se razmisli dva pati 950 e e primamliva cena kaj mene i poise zaso otidov funkcionalno ne se tie pari niso ako te osakatat za cel zivot

Ne deka ovie Turcive so gi nosat se bogovi na plastikata pa znaat so praat

5. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    2.915
    Јас едвај се решив првава операција да ја направам, ако ми кажат дека треба ревизија после сите маки ќе полудам.

Ако Санте не чини, кој доктор би го препорачале кај нас? Ја читам одамна темава но некако сите мислења се поделени...

6. Atmosphericdisor

Се зачлени на:
    12 декември 2020
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Vidi turcite si znaat rab ama ovie so gi nosat tuka ne znam bas 950 e/1200 e nema onoj dilber ili nz koj da go dobies ke dobies prosecen nekoj.baska od licno iskustvo vi kazuvam tie sliki so im gi gledate na strana ne se nivni prevzemeni se od dr sajtovi i retko koja slika e od nivni doktor ti baraat avans i odposle ti kazuvaat koj ke te operira so ne e bas profesionalno mislam sepak plakjas privatno valjda izborot e tvoj.i operacijata ne e voopsto lesna ako vklucis da odis i funkcionalna use malce dva meseci a use ne se osekjam sposobna za mn rab procesot e zaeban i sea mi ostanuva da se vadam i pagjam u depresija i da se nadevam deka otok ke go naprai svoeto dr ne znam so da kazam baska revizija ti e odma poskqpa od start a realno pak kaj niv vekje e nivna greska nz zaso da im plakjam mozam tuzba da im opnam.bolje soberi si pari i trk turcija ili belgrad ama tamu praam vekje muabet za operacii od 3000 e pa nagore racunaj revizija moze i do 5000/6000 krivo mi e zaso imas samo grpka sea imam spicast nost so me unakazi mi nabi kompleks i baska so ne e simetricen i zabeguva na desnata strana znaci uzas profilot ne mi bese neso los ama sea nit profil nit anfas.racunaj i da e revizija ke treba da cekas.

Da ne te rasocaruvam u mk nema od segde sum videla slucai daskalov dva licno unakazeni osmi funkcionalno da estetski isto loso peev i toj si nema pojma za one hospital nz ama i tamu ne gi falat.

На CoverGirl10 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    2.915
    Првпат слушам дека не ти кажуваат кој доктор ќе те оперира пред операцијата и запрепастена сум. Секој пациент има право да знае во чии раце е, особено на приватно. Ти благодарам многу за мислењето, се двоумев за Санте но после ова што го слушам не би разликувала. Инаку мене ми треба и естетски и за девијација, грпката ми е минимална но мене ми пречи. Ќе почнам да истражувам за во Белград.

Жал ми е што не си задоволна од резултатот, дали разговараше со нив во врска со тоа? Се надевам дека отокот ќе се намали со тек на време, нели велат дека вистинските резултати се гледаат една година после операцијата.

8. Atmosphericdisor

Се зачлени на:
    12 декември 2020
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Da imas i mislenja ponazad procitaj nz vo cii raci ke padnes i mene mi se padna toj husein malce e dignat onaka kao on se znae niti neso muabet niti soveti da kaze niso zavrsi i toa e muabetot koj te ebe. Edina sestra edna prvata vecer so bese ok drugo niso tri pati mi utinjaa edna mocana otpusna lista so komisija mi napravija problem mi otkazuvaat pregledi katasrofa a skoro 80000 me kostase,vakvi vrtoglavici glavobolki nemav pred operacijata i koa mi pobaraa taa sliki mi vika otokot go butka.niti so da praam od posle niti kako niti zaso se po internet se snapgjam sramota.nemav kompleksi sum imala grpka i toa bilo sea mi nabija kompleks ama eve nekoi ko nas ke se zaebat za dr da pazat i od pred toa koa citav se molev ja da ne sum toj maler i ete toa e jbg.isto i zenata so bese so mene ni ona ne e zadovolna ic za nigde.razgleduvajte si na dr mesta vi kazuvam tie sliki ne se nivni poso po tik tok i dr mesta gi najdov snimkite zimaat tugji operacii i kao demek oni gi napravile ma nemoj.odnos nula u sekoja smisla.

9. Marijjja998

Marijjja998 Нов член

Се зачлени на:
    16 август 2021
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Zdravo na site.
    I jas se operirav vo Sante plus i sum mnogu zadovolna od doktorot sto go pisavte Hysein Celik.Mene mi go pogodi i dovolno mi go skratil bidejki mojot bese za kratenje poishe.
    Za personalot edna golema nula nikakva usluga isto i mene mi utnaa na otpusnoto pismo nabrzina napishano i toa e toa nisto ne ti kazuvaat za oporavuvanjeto pa barav po net so kako.
    Zavisi kaj kogo kako ke se pogodi.A inaku doktorov ima negova strana na net samo shto nema sliki pred i potoa ne objavuval od pacienti.

На Emi77 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Sarasaricka

Sarasaricka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2021
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    26
    Vo pravo e i jas pravev operacija nemav ni otok ni modrinki mi bolki.remedika kaj dr daskalov pravev ama nula e doktorot za nosevi

11. Marijam7

Marijam7 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2017
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    21
    мене ме интересира Др. Нетковски што се случи со него?

И воена болница исто? Правел некој таму во скоро време?

12. 999

999 Активен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2021
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    305
    e neznam,cudno mi e ako taka
    imam gledano videa site oteceni potoa i so modrici
    filer sto ke im stavat se vcervuva ,neznam stvarno

На Sarasaricka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Slatkatamaleckaa

Slatkatamaleckaa Нов член

Се зачлени на:
    9 декември 2021
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво дечки сакам да ве прашам дали некој има правено операција на нос сега во скоро време во Санте Плус, јас сега треба да закажам за после нова година да го правам. Малку ми е страв дека сепак мислам најдобро и најсигурно во секој поглед е операција во Турција, иако и овде оперира доктор од Туција. Ве молам споделете ги вашите искуства

jas trebase da zakazam tamu ama posle ova sto procitav se mislam moze da mi ispratis fotografii da vidam kakov ti go napraile?

Moze da mi pises na posebno deka nova sum bas i ne znam kako hahah a sakam da vidam kako ti go napraile nosot i seto toa podetalno deka i jas se mislev za sante plus :)

Последна измена од модератор: 9 декември 2021
  14. Emi77

Emi77 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2018
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    3
    Kako pomina? Zadovolna li si I koj doktor te operirase

15. makmak

makmak Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2021
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    2
    Zdravo Devojki
    Po dolgo istrazuvanje se odluciv za operacija vo Tirana kaj doktor koj ima specijalizirano vo Turcija i raboti ultrasonic(piezo) rhinoplasty. Ima grupa na WhatsApp od devojki koi se odlucile za nego. Dokolku nekoj saka da go stavam vo grupata neka mi pise… pozz

На Sarasaricka и Elkaaaaa им се допаѓа ова.
  16. Reyan

Reyan Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2021
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Kako se vika doktorot... Dali mozam da najdam na internet sliki od operaci koi toj gi napravil ?

17. ijana

ijana Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2014
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    275
    Здраво, дали некој може да ми прати слика од носот правен во санте плус сакам и јас да го правам. Ќе бидам благодарna.

18. morkov4eto

morkov4eto Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    9
    Zdravo devojki,
    Dali nekoj vo skoro vreme ima praveno korekcija na plastika vo drzavna kaj dr.Peev i koja e cenata?

19. ElenaLuka86

ElenaLuka86 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2020
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    9
    Zdravo ako moze da pise nekoj sto ima praveno korekcija na nos kaj Peev vo Re Medika kolku dena se lezi vo bolnica i da pusti slika samo nosot od pred i potoa kaj peev?

20. Atmosphericdisor

Се зачлени на:
    12 декември 2020
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Nemoj da se zaebes u sante plus mene mi go napravija polos od sto bese