Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. Sarasaricka

Sarasaricka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2021
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    26
    Ne jas sum operirana i sum vadela tamponi ne deka boli tuku e cuvstvoto cudno inace samo gi povlekuva so skalper konceto i izvadeni se mn ke ti olesnit ke se prerodis koga ke gi izvadis.ne treba da se plasis samo pozitivna i bolkata nema ni da ja pocuvstvuvas barem kaj mene bese taka

Mene me zanima za albanija dali moze da dobijam.nesto.info za doktorot slika nesto.da znam koj e?

Последна измена од модератор: 19 февруари 2022
  2. Hodaya

Hodaya Нов член

Се зачлени на:
    19 февруари 2022
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    4
    Да докторот се вика Јулиан Дервишај. Можеш да им пишуваш во нивниот истаграм, од таму ти одговараат на сите прашања. Еве инстаграм од клиниката:

Прикачени фајлови:

На itsmekiara, Masha-s и Sarasaricka им се допаѓа ова.
  3. Dushica_soul

Dushica_soul Активен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2022
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    26
    Дечки, се мислам дали да одам денес да ми ги извадат тампоните,ми закажаа за 26 ти ама неможам до тогаш да чекам, пишува по потреба и порано а мене ужасно ме притискаат и ми ствараат главоболка. Мислам дека е доволно,4 ти ден е

4. NoraaR

NoraaR Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2021
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    36
    Во државна болница колу е цената за операција кај доктор Јане Нетковски ? Искуство дали за римопластика го бива ?

5. Tinaaaaaaaaa

Tinaaaaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2020
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    4
    Posle operacija na nos posle kolku vreme moze da se vezba?

На hailmary321 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Gocim

Gocim Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2019
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    627
    Zdravo. Nekoj da ima iskustvo za korekcija na nos na Klinički, pošto na državna nema termini zassega, a itno mi e. Ili vaše mislenje za da se operiram tamu. Pozdrav

7. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    1.817
    Допаѓања:
    6.306
    Некој пробал филери на нос? Споделете искуство.

На Kjara15 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Anjaaa123

Anjaaa123 Нов член

Се зачлени на:
    23 февруари 2022
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    zdravo dali ima nekoj iskustvo so korekcija na nos vo sante kaj dr Celik, imam zakazano termin...tnxxx

9. Jap

Jap Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2020
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    10
    Denes pravev vo Sante plus korekcija na nos moze li nekoj da mi dade profil na dontorot huseini?

10. Dushica_soul

Се зачлени на:
    15 февруари 2022
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    26
    I jas go baram,nikakp da go najdam na internet. I mene mi pravese operacija na 18 ti ovoj mesec, mi rekoa tie na priem husein arap ama takov ne postoi, mozebi jas greska sum razbrala.koga pisuvam husein celik mi ispaga eden star sto isto raboti vo sante ama toj ne me operirase,tuku mlad doktor bese so crna kosa i brada. Plus so nego se dogovarav kakov nos sakam. Ako doznaes za prezimeto pls pisi mi i jas go baram edna nedela.

Иначе денес ми го вадеа гипсот мн сум среќна преубав е носот. Малку отечен ама и таков е убав,можам да замислам кога ќе помине отокот каков ќе биде☺☺☺тампоните ми ги вадеа и џабе се плашев,ич не боли. Ставаат пластични тампони мн лесни за вадење,не се лепат за кожата како што е завојот. Еве и слики,само да кажам дека немав некој естетски проблем, малку врвот ми го сменија тоа успат ми дојде, више кога го отвааа носот ради девијација решив и тоа да го средат. Конци не ми вадеа сами се разградувале. Еве и слики пред и потоа

Прикачени фајлови:

Последна измена од модератор: 28 февруари 2022
    На AAElena, Stoby, irenna и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Emi77

Emi77 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2018
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    3
    Dali e ovoj?

https://www.araphuseyincelik.com/

На Anjaaa123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Dushica_soul

Се зачлени на:
    15 февруари 2022
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    26
    Не, колку што знам. Јас се си мислам дека тој што дојде пред операција да го виде носот и да се договориме каков да биде, дека е докторот. Ваљда не пратил некој асистент место него да се договара со мене а после у сала друг ме оперира. Стварно не знам,можеби со тој што зборев да не е доктор.. важно сум задоволна па кој сака нека е ама сакав бар слики да видам од пациенти што ги оперирал. Вака ништо.. може и мене ме закачил на негова страна пред и потоа иако треба одобрување за тоа неможе туку така да прикачува.. со тој што зборев пред операција се договаравме на Англиски ,Македонски не знаеше,млад можеби 35,40 години со црна коса и брада, средна висина..

Последна измена: 26 февруари 2022
  13. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Знаете некој доктор што работи со локална анестезија?
    Се работи за проблем со дишење кој треба да се корегира со операција, ама баш тој проблем е контраинкдикација за целосно успивање.
    Сите доктори што ги најдов за со локална се во Америка :(

14. Emi77

Emi77 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2018
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    3
    Ti pisav vo poraka

15. Dushica_soul

Се зачлени на:
    15 февруари 2022
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    26
    Подобро ти е со општа,мн е трауматично да си свесна на таква операција. И пак се осеќа со локална некој тап ,непријатен допир. А со општа нема ништо да осетиш. Не верувам дека и во Америка е дозволено локална анестезија за отварање на нос, освен ако не е нешто минимално и надворешно, како филерите што ги ставаат.

На Mantub му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Веќе кажав дека имам контраиндикација за општа, не одбирам по желба туку морам со локална ако сакам да го средам проблемот.
    Во Америка е дозволено, најдов доктори, ама сакам нешто поблиску, таму не можам да одам засега, можеби во иднина.

На Dushica_soul му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Jap

Jap Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2020
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    10
    na 25 operirav
    devijacija plus korekcija kolku sto vidov na slikite sto mi gi pokazaa nosot mi e top iskreno jas nemav nekoi posebni baranja. mnogu sum zadovolen od celokupnata angaziranost na site bo Sante plus.Me operirase huseini no nigde ne mozam da najdam negov profil ako ima nekoj neka prate

На AAElena му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sarasaricka

Се зачлени на:
    26 ноември 2021
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    26
    Ne razgovarase so nego pred operacija?

Последна измена од модератор: 24 март 2022
  19. Jap

Jap Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2020
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    10
    Da razgovarav no kazav deka najvazno mi e da mozam da disam normalno i dokolku moze da se srede grpkata na nosot doktorot mi kaza deka ke disam noramalno i deka ke ja sreda grpkata. Posle operacija mi pokazaa sliki i zadovolen sum sesute ne se izvadeni zavoite za da go vidam:D

Nekoj da spodeli iskustvo kako polesno da pominat denovite dodeka se izvadat tamponite?
    Dajte nekoi soveti kako ste se snasle, osven toa sto e kazano od bolnicata i tie lekovi i sprejovi sto se dadeni.
    I posle vadenjeto na tamponite odma li pocnuvas da dises preku nos ili treba vreme i za toa ?

Последна измена од модератор: 28 февруари 2022
    На AAElena му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Sarasaricka

Се зачлени на:
    26 ноември 2021
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    26
    Uste koga ke gi povlecat tamponite ke osetis podobro disenje od samiot moment na vadenjeto.na tamponite.cuvstvoto e neopislivo