Ne jas sum operirana i sum vadela tamponi ne deka boli tuku e cuvstvoto cudno inace samo gi povlekuva so skalper konceto i izvadeni se mn ke ti olesnit ke se prerodis koga ke gi izvadis.ne treba da se plasis samo pozitivna i bolkata nema ni da ja pocuvstvuvas barem kaj mene bese taka Mene me zanima za albanija dali moze da dobijam.nesto.info za doktorot slika nesto.da znam koj e?
Да докторот се вика Јулиан Дервишај. Можеш да им пишуваш во нивниот истаграм, од таму ти одговараат на сите прашања. Еве инстаграм од клиниката:
Дечки, се мислам дали да одам денес да ми ги извадат тампоните,ми закажаа за 26 ти ама неможам до тогаш да чекам, пишува по потреба и порано а мене ужасно ме притискаат и ми ствараат главоболка. Мислам дека е доволно,4 ти ден е
Во државна болница колу е цената за операција кај доктор Јане Нетковски ? Искуство дали за римопластика го бива ?
Zdravo. Nekoj da ima iskustvo za korekcija na nos na Klinički, pošto na državna nema termini zassega, a itno mi e. Ili vaše mislenje za da se operiram tamu. Pozdrav
zdravo dali ima nekoj iskustvo so korekcija na nos vo sante kaj dr Celik, imam zakazano termin...tnxxx
I jas go baram,nikakp da go najdam na internet. I mene mi pravese operacija na 18 ti ovoj mesec, mi rekoa tie na priem husein arap ama takov ne postoi, mozebi jas greska sum razbrala.koga pisuvam husein celik mi ispaga eden star sto isto raboti vo sante ama toj ne me operirase,tuku mlad doktor bese so crna kosa i brada. Plus so nego se dogovarav kakov nos sakam. Ako doznaes za prezimeto pls pisi mi i jas go baram edna nedela. Иначе денес ми го вадеа гипсот мн сум среќна преубав е носот. Малку отечен ама и таков е убав,можам да замислам кога ќе помине отокот каков ќе биде☺☺☺тампоните ми ги вадеа и џабе се плашев,ич не боли. Ставаат пластични тампони мн лесни за вадење,не се лепат за кожата како што е завојот. Еве и слики,само да кажам дека немав некој естетски проблем, малку врвот ми го сменија тоа успат ми дојде, више кога го отвааа носот ради девијација решив и тоа да го средат. Конци не ми вадеа сами се разградувале. Еве и слики пред и потоа
Не, колку што знам. Јас се си мислам дека тој што дојде пред операција да го виде носот и да се договориме каков да биде, дека е докторот. Ваљда не пратил некој асистент место него да се договара со мене а после у сала друг ме оперира. Стварно не знам,можеби со тој што зборев да не е доктор.. важно сум задоволна па кој сака нека е ама сакав бар слики да видам од пациенти што ги оперирал. Вака ништо.. може и мене ме закачил на негова страна пред и потоа иако треба одобрување за тоа неможе туку така да прикачува.. со тој што зборев пред операција се договаравме на Англиски ,Македонски не знаеше,млад можеби 35,40 години со црна коса и брада, средна висина..
Знаете некој доктор што работи со локална анестезија? Се работи за проблем со дишење кој треба да се корегира со операција, ама баш тој проблем е контраинкдикација за целосно успивање. Сите доктори што ги најдов за со локална се во Америка
Подобро ти е со општа,мн е трауматично да си свесна на таква операција. И пак се осеќа со локална некој тап ,непријатен допир. А со општа нема ништо да осетиш. Не верувам дека и во Америка е дозволено локална анестезија за отварање на нос, освен ако не е нешто минимално и надворешно, како филерите што ги ставаат.
Веќе кажав дека имам контраиндикација за општа, не одбирам по желба туку морам со локална ако сакам да го средам проблемот. Во Америка е дозволено, најдов доктори, ама сакам нешто поблиску, таму не можам да одам засега, можеби во иднина.
na 25 operirav devijacija plus korekcija kolku sto vidov na slikite sto mi gi pokazaa nosot mi e top iskreno jas nemav nekoi posebni baranja. mnogu sum zadovolen od celokupnata angaziranost na site bo Sante plus.Me operirase huseini no nigde ne mozam da najdam negov profil ako ima nekoj neka prate
Da razgovarav no kazav deka najvazno mi e da mozam da disam normalno i dokolku moze da se srede grpkata na nosot doktorot mi kaza deka ke disam noramalno i deka ke ja sreda grpkata. Posle operacija mi pokazaa sliki i zadovolen sum sesute ne se izvadeni zavoite za da go vidam Nekoj da spodeli iskustvo kako polesno da pominat denovite dodeka se izvadat tamponite? Dajte nekoi soveti kako ste se snasle, osven toa sto e kazano od bolnicata i tie lekovi i sprejovi sto se dadeni. I posle vadenjeto na tamponite odma li pocnuvas da dises preku nos ili treba vreme i za toa ?
Uste koga ke gi povlecat tamponite ke osetis podobro disenje od samiot moment na vadenjeto.na tamponite.cuvstvoto e neopislivo