posle vadenje na tamponite se nosat nekoi drugi maski ili veke se e gotovo? Dali pak se ode vo bolnica na kontroli?
Мене не ми ставија повторно гипс или фластер и сега едната страна ми е како подотечена а не беше така,малку како на лево оде носот а имав права коска ,страв ми е да не остане така, се надевам дека е само оток и ќе спласне
Da me slusas mene da odis i da go prasas toj sto te operirase dali ke spadni otokot.posto jas od operacija stanav za podobro ama dobiv poloso nesto ednata nozdra mi e povisoka rece ke spadni so.masazi ama nisto.se nadevam deka sve e super kaj tebe
kade pravese ti operacija i pred kolku vreme? dali tamponite se kako zavoj sto gi stavat kaj nekoi ili od nekoj drug mayerijal se. posto imam slusano deka od zavoj mnogu bolele na vadenje oti bil zalepen na stranite?
Ne,ne se zavoj i jas mislev taka i se plasev mn ama u sante plasticni stavaat.. a i mozes da proveris sam ke gi slikas nozdrite so blic i ke se vidi so ima vnatre
Jas imav od zavoji i voopsto ne boli tuku samo nekoe grozno cuvstvo a da e bolka bolka ne Remedika kaj Ognen Daskalov kaj eden nesmasen doktor pred dve god taka nesto
Што мислите,дали е ова нормално после две недели од операција? Не ми беше вака првите денови. Утре ќе одам на контрола и ќе им речам да ми стават гипс додека е уште рано, само да не остане вака. Незнам дали е оток ,дали коската е крива ама вака не ми беше ни пред операција и затоа се плашам, да не биде од прав нос сега со крив да си бидам Втората слика е кога лежам странично и ептен иде до израз тогаш
Mislam deka e normalno. Formata na nosot Edna godina ke ti se menuva,a Mozebi I podolgo. Za sekoj slucaj odi na kontrola
Kaj se pravese operacija kaj koj doktort? Tocen rezultat se ima posle 6 meseci do 1 godina ama podobro pojdi prasaj
Да,денес ќе одам. Дај Боже да се смени на подобро,да не оде на полошо само. Турчин ме оперираше, Хусеин во Санте плус
Da prasam nekoe iskustvo so dr. Lazo Noveski za operacija na nos? Znam deka doktorot drugo konkretno raboti, ne mu e primarna dejnost operacii na nos, ama vo nekoj post mn oddmna go sretnav doktorot, pa da prasam dali ima uste nekoj sto ima pravano operacija kaj nego i kako e zadovolen.
Kako pomina sto ti kazaja?Ne go poznavam toj doktor imam slusano ama ne go znam licno Ovoj da ne e husein sto go baravte?mi izleze slucajno na instagram
Denes vadev tamponi i sega od ednata nozdra e soem okej normalno i slobodno disam preku nea. No od drugata ne mozam celosno kako da imam nekoj sekret vnatre.Normalno e,treba vreme da pomine ili nesto ne e vo red? Nekoj ako imal vakva situacija?
Исто и кај мене, од левата ноздра дишам а во десната имам нешто ама не е секрет ,пробував да исчистам само го раскрварив,затната ми е цела ноздра. Веќе не чепкам што биде нека биде