Јас бев кај Пеев и не би правела кај него. Имав високи очекувања но од некои членки добив неубави искуства. Јас би пробала во 8-ми Септември. При таа цена, многу е веројатно да имаат највеќе операции направено. Незнам кој е замена за др. Стојменов, но треба тоа да се истражи и да се направи муабет. Незнам зашто се форсира такво мислење. Еј турски доктори, па дури има членки кои не не поразговарале со докторот и легнуваат на операција. Што се не се изнаслушав. Зашто да не Воена Болница. Од сите слики што сум ги собрала, таму најубави резултати имало и навистина има промени.
Без разлика каде, кај кого и што и да оперираш, барај слики од негови операции на пациентки, со пред и потоа. Потоа распрашај се со која техника оперираат. Има две: сидро и лолипоп. Првата е со повеќе резови и потешко е опоравувањето. Лоши лузни, се најмала компликација од оваа операција. Претпоставувам немаш деца, размислувај и за доењето понатаму. Затоа е многу важно да се распрашаш за добар доктор. Порано и јас се интересирав за операцијава, и ми го препорачаа Даскалов. На неговата веб страна има баш слики од редукции на гради со пред и потоа. Докторката во Систина каде што одам на ехо на дојки, исто ми го препорача и него, и тимот што оперира во Систина, мислам од Словенија доаѓаа. На клиника мислам само Џокиќ ја прави таа операција со техника лолипоп. Распрашај се убаво, ова е многу важна одлука за доктор. Имаш и видеа на јутјуб со совети што да бараш, очекуваш од докторот и операцијата. Има секакви искуства. Не те плашам, само те советувам да не се залетуваш со одлуката за доктор. Пак ќе кажам, не е едноставна операција.
Pea sto ti se sluci so nosot zosto ne ti se dopaga? I jas pravev kaj Peev i mi bega na levo malku i bev na kontrola i mi vika ti izbegala koskata pak ke ja skrsime i ke stavime nova plocka... kako da e plukni zalepi rabotava a me operirase na privatno
Мене ќе ме оперира со сидро техника, мислам дека и ми спомна, зошто таа техника се применува на преголеми гради каде што треба да се извади големо количество на масно ткиво. H корпа сум, а ниска и послабичка, за референца и докторот ми дијагностицираше Gigantomastia. За доењето не ми е проблем зошто не планирам да имам деца, единствено ми е страв да не ја изгубам сензацијата во брадавиците што е почеста последица од операцијава. За Даскалов ако добро се сеќавам на темава прочитав прелоши коментари од незадоволни пациентки, така што кога ќе видиш секој со свое различно искуство... Ама може да ми ја пратиш страната на Даскалов да ги видам баш сликите, ме заинтересира. Фала ти на долгиот одговор инаку.
http://drdaskalov.mk/breast-surgery Има незадоволни во темава, ама за нос Јас вака ко што гледам на сликиве, градиве му се добри. Во секој случај, каде и да си одлучиш, побарај слики да ти покажат.
Знаеш која му е цената? Отприлика, оти врска неам како се движат цениве, а од ова што го видов на сликиве, навистина добро работи. Јас сум Ф,Е, корпа и кога би правела редукција, поголема од Б нејќум (раатдабидам)
Во Ремедика работи, најдобро таму јави се и прашај. Ама мислам испод 2000€ не е сигурно, ако не и повеќе. И за тоа баш читав, докторот ќе ти каже кој е најмалиот број што може да ги намали. Има искуства дури и со две редукции
Мене за ревизија не ми побара пари, ама знаеш како си дал па не излегло како што треба а ако ич не дадеш планирај утнат си скроз...
Ни јас, чисто ме интересираше. Крајно безобразно би било да му го уништиш носот на некој и пак да му бараш пари за да го "поправиш". Изгледа како намерно да го заебал за да земе повеќе пари.
da , jas i voopsto ne sum zadovolna ni od doktorot ni od celiot personal tamu cista 0 se ponasanje katastrofa imaat primamliva cena no samo ke te unakazat i se so ne e vo red so nosot e demek ,,otiok ,, toa im e izgovorot podobro plati si poveke na dr mesto otkolku da placis posle operacija i da su nabies kompleksi i nervozi .
Јас пред да се одлучам за операција, го корегирав носот со филери и искрено доколку имаш минимален проблем е океј, но за поголема корекција препорачувам операција доколку си во можност. Сметам дека освен тоа што уште толку ќе ти се “зголеми” носот и огрди е чисто фрлање пари и трошење време..
Jas sum mnogu zadovolen i od izgledot i problemot mi e resen sega konecno mozam da disam posle 5 godini.Seuste ima otok na ednata strana no so masazi se namaluva.I od personalot sum mnogu zadovolel.Samo sestrata prvata den nemase ponasanje ili ednostavno ne znae kako da se odnesuva so luge, gruba , prvoto prasanje koga me vide i bese kako se vikas i i kazav posle toa mi odgovori siptar li si... samo i odgovoriv ne mi kaza raskomoti se i ispadna tolku ne ja vidov 2h...( taa bese od muslimanska vera).Toa samo mi precese i mislam deka ne e vo red.No vtorata den makedonska sestra so plava kosa bese mnogu fina iskreno podobra sestra nemam videno.Se ubavo objasna vo detali za kako da se grizis doma, mnogu pozitivna i nasmeana.. nemam zborovi za nea.Koga ne poseti doktorkata i od nea sum zadovolen i na pregledi koga odev i se.Licno jas imav dobro iskustvo.
Пред 3 дена ,во Санте плус. Ја искористив промоцијата од 950 евра . Отворена ринопластика .Страв немав воопшто. Операцијата пројде добро траеше од прилика 2 саати,ме оперираше доктор од Турција.Имав слаби повремени крварења првиот ден ,после престанаа.Ама затоа отоци имам како да ме треснал Владимир Кличко
Zdravo dali nekoj ima kontakt od dr Igor Peev dokolku saka da mi pise vo poraka? itno mi treba Zdravo dali imate kontakt od doktorot Igor Peev?