Eve go mojot nos napraven od Peev posle 3 meseci kriv, a kriv e od sam pocetok odma posle vadenjeto na plockata a plateno 120.000 mkd rinoseptoplastika i sega mi vika se iskrivil ke go skrsime pak i ke go prepravime kako da e toa plukni zalepi, ne e toa sto go pravat naj naj dobar vnimavajte...
Ете јас утре одам на консултација во Санте Плус па ме интересира дали ќе ми кажат кој доктор од Турција би ме оперирал бидејќи пред да ја направам финалната одлука би сакала да видам рецензии за докторот, а како што гледам и немаат баш некои слики од пред-потоа на нивните профили на ФБ и Инста. Може ли некој од вас што има искуство веќе, барем овде ако сака да постира да видам како тоа изгледа. Иначе како што разбрав со Пиецо техника се вршела операцијата, колку е така незнам?!?!? ♀️
Многу се мислев за Санте плус, но овде прочитав многу лоши коментари, плус, размислете што после операција. Јас конкретно тргнувам од тоа дека треба истиот доктор да ми ги извади тампоните, да ми даде одговор на сите прашања:како после тоа да се третира, конкретно засирена крв после вадење на тампоните, какви масажи треба да се прават, колку време не смеете да вежбате и да не кревате тешко, дека треба да спиете на грб... После следи вадење на плочката. Би сакала целосна поддршка од докторот, а не некој анонимус доаѓа, крши коска и си заминува во матичната земја. Размислете за ова пред да се одлучите за странец или операција во странство. Сепак за глава станува збор. На крајот, изборот е ваш и на никој друг. Со среќа
Се согласувам, затоа и побарав некој од девојките што се оперирале тамо да споделат фотки. Инаку фала, сепак ќе размислам пред да се одлучам дефинитивно, на консултацијава ме интересира само дали ќе ме поврзат со Турчинот директно да го "изгуглам" па ќе видиме ....
Nikako kaj sante plus,stavaat fejk fotografii na nivniot Instagram i Facebook account,katastrofa pravat za nishto ne gi biva.Moja prijatelka se praveshe kaj niv i plati 950€,nosot ne i go cepnaa i go napravija polosh od prethodno shto i beshe i go iskrivija samo,so neednavi nozri. Ne se lazhete da pravite kaj niv isto taka doagja nekoj doktor od turcija za koj ne znaeme za nego nishto,ne se lazhete za parite koga vekje ste odluceni da pravite rinoplatika,razmisletd dobro kade kje se operirate,dobro informirajte se Pozdrav Izvinete shto pishuvam na latinica pishuvam od telefon
Vo celost se slozuvam od licno iskustvo si gi dadov parite za dzabe doktorot go vidov 5 min pred operacija i nikogas poveke tamponi sr dr vadi dr od makedonija za kontrola go nemase da dojde nemam nisto ubavo sto da kazam .
Јас имам правено септо кај Маја Кирјас на државна клиника пред 4 год, катастрофа ми се појавија кристи постоперативно...препорачувам само доктори од Турција.....
Претпоставував фала на споделеното мислење ☺️ Фала за споделеното искуство ❤ Жал ми е за штетата која ви ја нанеле, се надевам дека има шанса тоа да го поправите ... Еве братучетките од Швајцарија ќе одат кај некој во Истанбул септоринопластика, а другата само ринопластика ќе прави.. па очекувам слики да ми пратат лично нивни па ако е се како што треба со нив две, обавезно ќе ви оставам контакт на докторот ☺️☺️ И јас се мислам дали да одам во Санте за мала корекција на носот. Една познаничка беше таму и вака знам задоволна беше, а прочитав и негативни коментари тука.
jas prave vo sante plus i licno sum mnogu zadovolen i od izgledot i problemot mi e resen.Za izgledot ne menjavav mnogu imav grpka i pobarav da mi a ostranat i super e ramen nos ne menjavav na golemina i slicno samo grpkata.Imav devijacija i ne mozev da disam vednas posle vadenje na tamponite pocnav da disam eve ima pominato eden mesec i se e super otokot kako i da nemam ne se primetuva skoro ic i mnogu sum zadovolen od presonalot.So doktorot se vidov pred operacija diskutiravme sto sakam da promenam.Sega za sega sum zadovolen koga ke zamislam deka 5 godini stavav kapki za da mozam da disam bukvalnno od doma ne izleguvav bez niv.Sega nemam problem da mislam dali imam so mene kapki disam mnogu normalno i prezadovolen sum.Spored mene ako baras perfekten nos mal kako na kukla teesko tuka nekoj toa da ti go naprave.Site ke se nafatat no kako ke izgleda nikoj ne ti garantira.
Здраво дечки, ме интересира како сте задоволни од 8 септември (Раде, Никица, Горан) за обична септопластика - девијација на носот заради тешко дишење, без корекција на носот. Одев кај Раде Филиповски на прегледи и дојдовме до тоа дека треба операција да се праи ама чича почна нешто да ме ду.и ај догодина кога ќе добијат анестезија ??? Тоа за преку фондот нема анестезија ама од нервоза не го прашав дали за приватно имаат Чисто ме интересира дали некој правел таму операција и искуства на кратко. п.с. Читав коментари ама премногу ги има.
Zdravo na site Sakam da ve prasam posle kolku vreme smeat da se stavaat fileri na usta? Pominaa 6 meseci otkako go koregirav nosot.Da ne znae nekoj?
Zatoa sto se amateri, ti kazuvam od licno iskustvo. Mi nanesoa nepopravliva shteta za koja kje gi dadam na sud.
Dolga i shiroka e mojata prikazna, moj sovet tamu NIKAKO. Personal 0, menadzeri 0, sopstvenikot 0, higiena 0, aparatura 0.