Zdravo. Moze nekoj od operiranive od Sante da prikačat sliki da vidime razlikata? Zošto site so loši komentari, a sliki od pred i potoa ne gledam..
Mene mnogu mi se dopagja. Baš ti e super noseto. A kaj koj doktor se operira ako može da mi kažeš? Pozdrav
Еве го мојот,во Санте правев пред 2 ипол месеца скоро.. задоволна сум 3-тата слика е од пред операција
Indiegurl, не се гледа добро на сликата ќе најдам друга, кај врвот ми е корегиран ми беше малку остар и тоа ме нервираше од некои агли изгледаше мн лошо, девијација плус имав,благо искривување . 950 евра за корекција и 250 евра за девијација Несакам да убедувам никој, секако дека ќе има и задоволни и не задоволни. Кај мене беше полесна операција,немаше кршење на коска можеби и затоа испадна се како што сакам.
Falaaa za spodelente sliki, ali kako sto znam do 30.04 im e popustot 950€ jas duri i se bev otkazala ...a, posle slikive mi e krivooo, se nadevam kje imaat pak nekoi popusti Inache preubavo ti e novoto nose, love it Ako znaesh dali kje bide istata cena pishi bidejki mene mi kaza dr.Kjamilova do 30.04 e popustov koga bev na konsultacija pred nekoj 10tina dena ...
Jas se operiram vo Ponedelnik I istata cena e. No zakažav na 28mi ovoj mesec. Imam broj od Kjamilova ako sakaš ke ti pišam.
A a a So lesno operacijata, brzo oporavuvanje ti posakuvam i se nadevam kje bidesh dobra pa kje vidime before i after Moze ako sakash pishi mi go brojot, kje ja kontaktiram posle praznikot obavezno!!
Bash mi e drago shto nekoj e zadvolen, jas se zeznav pred 10-15 dena pishav vo temava za iskustva na koi sledea komentari "begaj od tamu, nemoj losho e, zanikade, uzas" i se predomisliv, ne go iskoristiv popustot se nadevam kje ima ponataka pak nekoja promo-cena pa obavezno kje otidam. Fala ti za informacijata
Kaj site razlicno se pogagja,ako nekoj ne e zadovolen nemora da znaci deka i kaj tebe ke iskoci taka.Zavisi i od koskata na nosot.Mene bar mi go pogodija samo sto sum uste pod otoci pominaa 6 meseci.Kaj bilo koj doktor da otidesh e rizicno ne e 100% sigurno deka ke ti go naprai bash kako sto sakas.Gledam i Peev tolku sto go falat pa gi utinjal gi iskrivuval.Sepak ti si znaes razmisli si.