Корекција на носот

Discussion in 'Лице' started by enca.69, Jan 7, 2010.

1. bibiiii

bibiiii Популарен член

Ponekogas i toa ne pomaga.Ako dojde do vaskularna okluzija togas se gubi vidot i zaludno e topac na filerot.Istoto vazi i za nasolabialni brcki,no nosot i celoto se najrizicni regii

Annath likes this.
  2. Dumbledore

Dumbledore Истакнат член

Што зборувате...:worried:
    Јас мислев е едноставен и полесен начин на поправка на нос, дури и размислував дали да ставам.
    Ви благодарам на информациите женски.

bibiiii likes this.
  3. Emi77

Emi77 Истакнат член

Kade se operirase?

noki333 likes this.
  4. Klasnata

Klasnata Нов член

Здраво друштво,

Има ли некој скоро искуство со операција на нос во Санте да сподели. Искрено се мислам што да правам...

Позз

5. Annath

Annath Форумски идол

Па затоа доплер се прави пред боцкање, ама тука си боцкаат баш на слепо, како стигнат. Еден што е боцкан не кажа дека му правеле доплер пред зафатот. А 90% од "боцкачиве" не се спремни во случај да дојде до несакани последици.

6. bibiiii

bibiiii Популарен член

Nemaat site takvi aparati ,posto sega i stasaa da bockaat i po saloni kozmeticki.Barem da nabavat aparatce za da vidat kade se arteriite,toa e barem poeftino.No i ne mora da se vbrizga vo arterija za da nastanat problemi.Moze i filerot da stvori pritisok nad arterijata i da nastane nekroza.Taka da nosot i celoto se najrizicni zoni.posle toa se nazolabijalnite brcki

7. noki333

noki333 Активен член

Zdravo i ubav den na site,
    Dali mozete da mi preporacate nekoj strucen doktor/ dobra klinika bilo kade niz Turcija, Srbija, Albanija, Mk pa i poshiroko sto vrsat zafati dokaj 2500-3000 evra max :(
    Site razgovori, forumi i sajtovi gi projdov i dosega edinstveno mi se dopadnaa nekolku hirurzi sto rabotat vo Istanbul tie po poznatite i baraat nad 6000 evra i toa mi e premnogu. Ne se raboti samo za grpka tuku za dolg, shirok i kriv nos, znaci za pogolem zafat. Kaj makedoncive ne bi se zafatila ni da me plakjaat za vakvo nesto.
    Sante otkako vidov deka kradat sliki ne im veruvam, a ne mozam da najdam ig profili na doktorite sto operiraat (bi bila mnogu blagodarna ako nekoj gi spodeli).
    Fala odnapred! :--)

8. TinaPi

TinaPi Активен член

Балома има стварно убави слики. Еден од најдобрите реЗултати што сум ги видела.

Last edited: Aug 13, 2022
  9. mariaav

mariaav Нов член

Дали ке можес слика да ми покажеш од носот, мене ми пишаа дека треба да престојувам 8 дена во Албанија.

10. cooll

cooll Популарен член

Како тоа траеше 40 минути?

11. bibiiii

bibiiii Популарен член

Videte reviews za taa klinika ,pisuvaat katastrofa bile

12. DarkStormm

DarkStormm Истакнат член

Да моја другарка. Ама во Санте во Турција. Тука во Скопје се договори само, тие ја упатија во Турција и скроз позитивно искуство.

13. angel007

angel007 Истакнат член

Jas imam zakazano kaj Havva Duru Ipek vo Turcija, mn istrazuvav I definitivno nejzinite nosevi najmnogu mi se dopagjaa, mn prilrodni isgledaat. Zboruvav I so lugje ko vekje imaat napraveno operacija kaj nea I site bea zadovolni. Jas lani koga zakazav cenata bese 2.000€, sega e pokacena cenata mislam deka e 2.500€. Jas kje oravam operacija sega vo spt se nadevam se kje pomine kako sto treba .

14. SimonaMi97

SimonaMi97 Нов член

Zdravo, ako moze dokolku ima nekoj sto ne e zadovolen od operacija kaj Igor Peev da mi pise na privatna poraka ili tuka ? Bidejki i jas imav zafat kade mi ostana beleg pa bi sakala da spodelime mislenje i sto ste napravile potoa.

15. Reyan

Reyan Активен член

Zdravo na site...
    Se operirav pred dve nedeli vo Istanbul, iskreno sum prezadovolna me operirashe dr.Umur Akiner operacijata cineshe 2400€ se odluciv za ovoj doktor prvenstvemo zato sho sakav zatvorena operacija bez nadvoreshen rez i ne se pokajav nosot mi izgleda preubavo ...

16. Responsible

Responsible Популарен член

Moze li sliki pred potoa te molam

17. Responsible

Responsible Популарен член

Dali ima nekoj praveno operacija kaj Doktor (bilo kade) sto SMALUVA nos, znaci ne samo krsenje koska i pak dolg nos, tuku dali ima nekoj SMALUVANO nos, na primer od dolg i grbav nos da ima praveno barbie nos?

18. piglet1

piglet1 Популарен член

Тоа ти е уствари deprojection, и не многу хирурзи можат да го изведат, а и зависи од тоа каков тип на кожа имаш, какво ти е ткивото и многу други фактори за кои никој не може да ти гарантира. Визуелно поткренат нос и “shaved bone” даваат изглед на помал нос.

TinaPi likes this.
  19. TinaPi

TinaPi Активен член

Па има на Instagram докторот еден куп пациенти. Отворете видете.
    Она што се забележува, е дека профилот е со реални слики и видеа.

Е сега според мој вкус, и не ми се допаѓа баш. Добар е докторов, но реално сум видела и подобри резултати

АКо јас се прашувам dr. Baloma во Албанија прави поубави носеви и ми е број 1 од тоа до сега што сум гледала во близина

Мене ми смета издолжен нос. Поубаво нека има мала грпка, отколку тој дел да е како ископан, а врвот испакнат. Како српска певаљка нос, што мене лично не ми е убаво.

Last edited: Sep 3, 2022
  20. TinaPi

TinaPi Активен член

Oва Shaved bone првпат го слушам. Па разгледав. Какви добри трансформации се добиваат со ова.
    Луди се овие во Азија. Прави Чуда прават.