Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. Trxmx

Trxmx Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2016
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    8.313
    Работат со Piezo ultrasonic техника, opened rhinoplasty, кај Волкан е 3000€ операцијата, за другиот доктор не знам.

2. Reyan

Reyan Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2021
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    upload_2022-9-29_13-23-54.jpeg upload_2022-9-29_13-24-34.jpeg

На Iv_sp998 и cooll им се допаѓа ова.
  3. Anettta

Anettta Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2022
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    140
    Hii
    Сакам да правам операција на нос. Имам крива коска и носот ми е голем ама не сакам да го правам во странство. Некој што веќе има правено да сподели искуство. Добар доктор, цена и најважно за колку време се опоравува и дали е ептен болно?

4. TinaPi

TinaPi Активен член

Се зачлени на:
    24 мај 2022
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    59
    Moжеш да се обидеш во Воена Болница.( доктор не би можела да ти предложам, но прават многу операции, па би требало да бидат највеќе стручни.) Проблем е што се чека доста, но затоа пак цената е ниска.
    Второ во Албанија кај доктор Константин Балома. Албанија е релативно блиску, а кај него на инстаграм гледам дека доаѓаат и пациенти од надвор. И според мене резултатите се едни од најдобрите што сум ги видела. Погледни ги сликите.

https://www.instagram.com/kostandin_balloma/

Ако ти се допаѓаат истражи за таму. Секако е блиску и побрзо ќе завршиш работа од воена болница. За Воена болница пак е многу евтино, бидејќи не е на приватно. Распрашај се само кој доктор има највеќе операции и побарај термин кај него. Ќе почекаш малку ама кај има за 2000 ден операција нели?

Последна измена: 12 октомври 2022
    На Anettta му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lana2380

Lana2380 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2020
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    16
    Здраво, Др. Горан Караиванов денес мене истото ми го кажа па сакав да те прашам дали ја направи операцијата и ако да дали ќе можеш да го споделиш твоето искуство?

6. skinnylove

skinnylove Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    463
    Вев во контакт со тројца доктори од Истанбул и сите ми дадоа ценишта над 5000€.
    Не дека гледам ефтино да си поминам ама читав и овде читав и на други места и секогаш гледам дека други пациенти плаќале отприлика 2-3000 што е далеку поприфатливо.

Последна измена: 17 октомври 2022
  7. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.101
    Допаѓања:
    10.907
    Толку беше пред некоја година, сега изгледа тешко е да се најде некој со таа цена.

8. Trxmx

Trxmx Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2016
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    8.313
    Јас правев операција пред еден месец платив 3500€, знам дека има накачено и е 4000€ сега.

9. angel007

angel007 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    5
    Јас во септември правев операција кај dr.Havva Duru Ipek и платив 2000€.Сега знам дека ја има покачено цената, но не знам колку е точно. Иначе презадоволна сум од резултатот.

10. neli6667

neli6667 Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2022
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    zdravo
    moze li nekoj da spodeli sliki od korekcija vo sante plus?

11. miki1979

miki1979 Активен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2022
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    5
    Za korekcii neznam ama za devijacija na nos definitivno Rade Filipovski vo Voena bolnica .
    Imam iskustvo i so Maja Kirjas i mozam da kazam deka e mnogu rasipana zena , se ke napravi za da ve ubedi da dojdete kaj nea privatno da napravite ambulantska intervencija koja cini 40 000 denari, i trae 3 min ,i ne dava fiskalna smetka, resultat nikakov ,, posle toa samo lazenje i kupuvanje vreme deka ke bide podibro. Znaci Maja Kirjas definitivno ne e za preporaka !!! Zenata e rasipana do koska , em ne e profesiinalec em laze susi. Definitivna preporaka Rade Filipovski. Covekot me sredi i mene i sinot, plus cena smesna 2200 denari , dvajcata so devijacii na nos , zatnati non stop , blagodaren sum mu od srce !!

12. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434

Може ли слики пред потоа за да видиме дали се работи за кратење на нос или само обична операција ?

13. angel007

angel007 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    5
    Здраво,
    Мене главни корекции ми беа отстранување на грпката, подигање и намалување на врвот, корекциј на ноздрите зашто ми беа асиметрични и девијација од десната страна

IMG-20220920-WA0003.jpg

Прикачени фајлови:

14. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.243
    Овој горе не е убав ама твојот ми се свиѓа

15. piglet1

piglet1 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2015
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    19.806
    Ами и тој горе е нејзин мислам, сликата постирана подоле е post-op и врвот и дорсумот е отечен затоа така изгледа, ако сум грешка нека ме поправи.

На simoncelicius и Kimberly11 им се допаѓа ова.
  16. angel007

angel007 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    5
    Да и на првата слика сум јас само тоа е одма после операцијата. Носот после операцијата се разликува со финалниот резултат (затоа е важно кога бирате доктор да видите резултати после една година од оперцијата ). Втората слика е точно еден месец после операцијата, сеуште ми е отечен носот но тоа е нормално, со тек на времето отоците ќе спаѓаат.

На simoncelicius и piglet1 им се допаѓа ова.
  17. piglet1

piglet1 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2015
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    19.806
    Мене ми се допаѓаат и “table pic” и месец пост-оп. Треба време, барем 3 месеци најмалку за отокот да почне да се намалува, рано е сѐ уште. Супер изгледа и на двете слики, најважно е тебе да ти се допаѓа. :f:

На angel007 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. teodorrrrra

teodorrrrra Активен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2022
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11
    Zdravo.planiram da se pravam operacija naredniot mesec kaj Julian Dervishaj,Tirana ,me interesira imav procitano deka nekoja tuka se ima praveno?
    Vasi mislenja?
    Kolku so gledam mnogu ubavi se rezultatite I cenata e prifatliva.

На Emi77 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Emi77

Emi77 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2018
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    3
    Дали мора да се седи 7 дена во Тирана?

20. teodorrrrra

teodorrrrra Активен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2022
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11
    Pa I jas toa prasav mi rekoja Ako treba da si zaminiss ke spodelele Kako da se izvadi ona,cast,ama 5 barem mora da si tamu.i se odluciv da uplatam paket so I'ma se vo ponudata so smestaj itn.