Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. Pretty @ girl

Pretty @ girl Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2017
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    1
    Ефтина е понудата и примамлива, немам лош нос и ми е страв да не си направам проблем затоа барам некое мислење и плус сега сум на породилно и се осеќам како зомби дали е до хормоните или исцрпена незнам...

2. A94

A94 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2020
    Пораки:
    570
    Допаѓања:
    1.559
    Периодот на оправување колкав е?

3. Pretty @ girl

Pretty @ girl Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2017
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    1
    По толку читање таман се решив на операција бев во Санте Плус и ми кажаа дека тука не доаѓале доктори од Турција. Тие оганизирале се за Турција и Албанија : хотел, пречек,операција се за таа цена освен патот. Сам си избираш кој датум и кој д-р. ќе те оперира.

4. teodorrrrra

teodorrrrra Активен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2022
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11
    Jas 7miot den otidov na rabota..posle tri nedeli ko da ne sum ni pravela operacija..

На A94 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. girlboy

girlboy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2015
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    158
    Здраво сакам да прашам во врска со септопластика какво искуство имате. Имав мала повреда на носот пред 6 месеци и во внатрешноста ми се појави девијација која што сега додека сум бремена доста повеќе ми смета. Ве молам за некој совет, за една недела влегувам во 7 месец, не би преземала ништо бидејќи не можам ни да се снимам сега но за понатаму совет ако може

6. Pupka

Pupka Нов член

Се зачлени на:
    15 јуни 2022
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите.
    Читам во Воена било мн евтино за корекција на нос. Дали и естетска оди под фонд или како? Може ли да ми објасните како оди процедурата за преку фонд? И дали некои што веќе завршиле работа таму би сакале да ми кажете сумата и пост третманите што треба. Заинтересирана сум за корекција, а воопшто не сум упатена за кај нас како оди.

7. Vodka juice

Vodka juice Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2023
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    7
    Сакам да го споделам моето лично искуство со ринопластика+септопластика. Пред точно две недели се правев операција во 8-ми Септември кај др. Раде Филиповски. Цената доаѓа околу 60.000 ден, на приватно. Пред неколку месеци бевме кај докторот, ни кажа дека МОЖЕБИ ќе ни закажи операција за година две, демек ако сакаме за 1.000-2.000 ден, а инаку ако си платиме 1.000евра можи и веднаш:| иако стануваше збор за лоша девијација и имав ептен отежнато дишење. Си заминав дома со плачење и пак пред Нова Година дојдовме кај докторот и го добив истиот одговор, ми рече демек ќе закажам можи операција ако ми падни срам, ако дојдите уште 5-6 пати :?:. Кога се нафатив за на приватно, одма се смени неговото однесување. Ми го фотографираше носот, разговаравме што и како сакам, и ја закажавме операцијата. Операцијата траела околу саат до саат ипол ама мојата мислам дека била два часа поради мојот нос. Сакам да кажам дека сум ПРЕЗАДОВОЛНА од персоналот, медицинските сестри се супер. Дека бев на приватно, имав своја соба со посебно wc, со туш, телевизор, фрижифер, посебна тераса, сѐ беше одлично. Исто како во апартман да бев:D. Негата од сестрите беше одлична уште и пред да ме однесат на операција. :inlove: Првиот ден си под општа анестезија, вториот ден има мали отоци, третиот и четвртиот ден не гледав од окото од што беше потечено, нормални се големи отоци, но за среќа немав никакви болки. Многу сум благодарна за тоа што поминав буквално безболно и ПРЕСУПЕР персоналот! Сакам да кажам дека докторот е многу супер човек и ме посетуваше многу пати и надгледуваше, затоа ако сакате да правите операција и планирате да давате пари, направете го тоа кај др. Раде. Го препорачувам! Искрено нема кај доктор без пари да завршите работа, но алал да му се парите! Прво, го направи носот исто така како што сакав, напоменав дека не сакам мало напрчено носе како што најчесто ги прават, а второ дишам одлично! Гипсот го заменивме третиот ден и носот ми беше пренапрчен и преширок о мислеб дека е крајниот резултат ќе умрев ;(. Официјално гипсот и сплинтовите ги извадив по една недела и веднаш можев да дишам. Е сега не прочитав никаде во форумов, но кога го извадив гипсот личев на Шрек! Носот ми беше потечен очите исто така. Ептен ќе се чувствувате чудно и грдо и нема да се препознаете, но верувајте поминува! Две недели и имам само мал оток во делот на септумот и веќе носот е оформен. Нормално е да не го бендисувате на почетокот бидејќи има отоци, само внимавајте и чувајте го. Носот сакав само да ја нема грпката, да се израмни и да не биди кренато туку право и од напред исто. Ќе ви пуштам слики пред, по 10 дена од операцијата (пред 4) и од денес. Со лесно на сите кои сакате да се правите, доколку имате прашања слободно пишете ќе ви одговорам и ви посакувам брзо опоравување и да ги пратите носињата :inlove:

Прикачени фајлови:

Последна измена: 24 јануари 2023
    На Pinkkkkkk2007, Arbb, T-E-A и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Recitatorot

Recitatorot Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2018
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Здраво, искуства со Санте Плус некој да сподели?
    Поздрав

9. Ladybug __ *

Ladybug __ * Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2022
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Zdravo Decki. Kade moze da se snima nos ?

10. girll_aa

girll_aa Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2021
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    13
    Се двоумам меѓу Игор Пеев или во Санте Плус ...???

На Emi77 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Serife

Serife Нов член

Се зачлени на:
    13 февруари 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Дали направивте операција за прв пат?

12. Angella7

Angella7 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2021
    Пораки:
    1.769
    Допаѓања:
    3.284
    Немам страшен проблем со носов ама неколку години наназад ме нервира и пошто немам доволно проблеми во животов решив да го оперирам :D
    Како да стапам во контакт со др. Пеев и да закажам консултација?

13. Serife

Serife Нов член

Се зачлени на:
    13 февруари 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Д-р Јакимовска ја направи мојата прва операција,отидов на проблемот со дишењето и сакав да направи пластична операција, и двете не ги направи како што треба. Добив цена од многу доктори во Турција, сите се многу скапи.Го прашав д-р Џулијан и ми кажа многу висока цена, ја добив информација за цената од д-р Пеев, сега размислувам да го оперирам за ревисион ринопластика и консултација на уши
    Се надевам дека е вистинскиот избор.што мислите?

Со телефонски број или со емаил

Последна измена од модератор: 16 февруари 2023
    На Angella7 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Vi2004

Vi2004 Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2023
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, ако некој има искуство со др. Никица Атанасова да ми пише? Или да ми испратите фотографии. Фала ви :l:

15. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Дали некоја се има оперирано кај Пеев во скоро време?

16. Global

Global Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Zdravo jas se operirav pred 3 nedeli kaj Peev prezadovolna sum prasaj sto I da ti treba da ti odgovoram podetalno

17. Angella7

Angella7 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2021
    Пораки:
    1.769
    Допаѓања:
    3.284
    Ако може јас да прашам :)
    Имаше грпка на носот или не? Читам дека "помали" носиња не ги смалувал баш доволно. Јас немам грпка само ме нервира формата на носот и се мислам дали да се јавам кај др. Пеев.

18. Global

Global Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Jas imav korekcija na grpka plus stesnuvanje I potkrevanje nosot ne mi bese golem ama nemase ubava forma I po 3 nedeli mene mi e stvarno mnogu ubav I prav iako imam seuste otok uste koga bev na konsultacija doktorot znaese sto sakam I prepustiv sve na nego normalno operacija e nekogas moze I da ne iskoci kako sto posakuvame sekoj nos e razlicen bolki nemav voopsto otekov mnogu malku vtoriot den macnoto e samo disenje na usta tamponi gaza sve toa ne e prijatno cuvstvo ama bolka nema

На Angella7 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Angella7

Angella7 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2021
    Пораки:
    1.769
    Допаѓања:
    3.284
    Фала ти многу. Како исконтактира со докторот? Најдов еден број, не знам дали е приватен па ми е малку незгодно да вртам.

На Ivana:) му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Global

Global Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    075 455 140 jas samo se kaam porano sto ne napraiv korekcija se menja cel lik pogotovo ako e kompleks uste od mala kako jas sto imav taka da zakazi si konsultacija doktorot ke ti objasni se