Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.210
    Decki i jas pravev rinoplastika kaj dr JANE NETKOVSKI covekot e stvarno dobar, mi se svigase toa sto bese pristapen ne se digase tuku bese mnogu prijatelski nastroen.Stvarno e mnogu dobar kako doktor i e mnogu uspsen.Ja pravev opracija kaj i nego i sum zadovolna, kaj mene bese izrazena koskata i dole kaj rskavicata toa mi bese mace podole i posirok mi bese nosot vo dolniot del. Vaka sum zadovolna izramneta mi e koskata toa mi bese pogolem problem i dole malce mi se stesni kaj rskavicata i malce mi eskraten nosot od sto bese. Sega sum zadovolna generalno ai vo profil sea mi izgleda pomal.Nemav voosto bolki samo posle nekoe vreme po opracijata ke odmarate skoro mesec dena. Disenjeto duri sea mi e nekako podobro od prethodno isto taka, i mi se povrati samodoverbata.Taka da koj e resen deka saka da pravi neka ja napravi za da se oseka podobro i poubavo.Pozdrav.

На Cloee му/ѝ се допаѓа ова.
  2. terezija27

terezija27 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    14
    Ве моооолам ако сте добри како што сте убави со новите носиња,пратете барем слика од носот во профил...pleaseee :0

На girlinlove му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Powerpuff честито ново носе, да бидеш најсрекна сега и без комплеси. Јас многу сакам да го направам истото, но мајками е доктор и никако не ми дозволува :@ Само примери ми кажува што на кој му се случило неубаво, и страв ми влеа. Планов ми е да си соберам паричиња и да си појдам сама, ама ке видиме.

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  4. powerpuff

powerpuff Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    49

Abe,soncence jas da ti kazam.JAs studiram medicina,i zdravje ke sum iden doktor.Sega gi ucam sekakvite bolesti na covekot.I posle sekoja naucena bolest mislam deka stradam od taa bolest.Znaci epten sum navlezena vo toa i toa me kocese da praam operacija.No veruvaj deka zelbata mi bese posilna od se.I se isplati na kraj kraeva.Eve sega veke ne go nosam i flasterot i mislam deka si go imam najubavoto nose na cel svet:) e sega znam deka imam premnogu samodoverba i sum srekna poradi toa.Mnogu bilo ubavo custvoto da si se sakas sebesi.Koga ke se vidis na ogledalo i da si se voshitucvas na tvoeto nose,mmmm prekrasno custvo.
    Jas te podrzuvam da znaes.Iako bev najgolema straslivka za ova,ama ete..jas straslivkata ve podrzuvam site vas,poradi toa sto sega ne sum straslivka tuku sum gorda i hrabra zenska sto si ima prekrasno nose :)
    od srce vi go pisam ova da znaete i od srce vi posakuvam da vi se ostvari ovaa zelba!

5. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.284
    Powerpuff мило ми е за тебе душо, знам колку ти значеше тоа.

Браво за доктор Нетковски, а браво и за твојата храброст

Се надевам дека и во иднина нема да има некои негативни последици.

Уживај со твоето ново носе, само немој сега да го креваш многу нагоре и да се занесуваш ;) :D

:*

6. dako26

dako26 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    ludje sto ima novo pisuvajte!!!!!!se ima li nekoj operirano ili nekoja nova informacija pozzz do site

[mod-kirilica:2qf3c178][/mod-kirilica:2qf3c178]

7. powerpuff

powerpuff Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    49
    DAko procitaj gi prethodnite komentari pa ke vidis sto kako sme i do kaj sme :)

8. terezija27

terezija27 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    14

Powerpuff ништо конкретно не ни кажа за операцијата,како помина со болки и периодов до сега....?!? мислам дека повеќето тоа чекаат од тебе како најтазе случај,па пиши,а ние со задоволство ќе читаме :) позз

9. powerpuff

powerpuff Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    49
    Ne znam kako toa ne sum go napisala,ama mislam deka se sum napisala :) ama ne mi e problem ke vi pisam pak.Nemav ama bas nikakvi bolki,nikakvi!!!! Malku od anestezijata mi se svrti,ama poso sum poosetliva na anestetici,toa bese po seriozno..a drugo nisto luge ,veruvajte ili ne,ama bas nikakva bolka nemav.Jas kako i site ne podnesuvam bolka i mnogu se plasev da ne me boli neso,ama veruvajte,nisto ne me bolese..
    Sega sum si gorda na mojot preubav nos i uste ednas ke go pofalam Dr.Jane Netkovski pred site vas.Gospod da mu pomogne nego i mnooogu zdravje da mu dade,poso navistina e fenomenalen.:)
    pozz

10. Twetty

Twetty Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5
    Zdravo na site :)
    Jas pravev operacija pred mesec dena i uste sum pod otoci no ne tolku vooclivi...mozebi otekov mn poveke zatoa sto mi ispravuvaa devijacija i mi pravea korekcija na nosot, a i operacijata mi traese mn dolgoooooo bidejki imalo komplikacii :((( Nema nikakvi bolki, nisto ne osekav, samo sto mesec dena i poveke sedev doma. Duri sega pocnav da izleguvam. Pravev kaj d-r Jakimovska, dotorkata e super :)
    Kako sto procitav po komentarite sum pravela denta koga na powerpuff i go vadele gipsot, pa mozebi si stretnala nekoi od moite vo cekalna :P

[mod-kirilica:255qn623][/mod-kirilica:255qn623]

11. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    ај да видиме по некое сликче од новите носиња :$

12. plavusha

plavusha Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    124
    може да знам колку те чинеше операцијата, ако не е тајна? :)

13. Twetty

Twetty Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5
    Имав грешка во претходната порака и не ми дава да ја поправам :???...грешка во врска со докторката. За опрерацијата не добив многу инструкции, што како ке се прави, додека идев на контроли не добивав одговори за тоа што ќе ја прашам, повеќе го одбенуваше.....

14. maryka

maryka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Dali ima nekoj sto moze da kaze nesto za iskustvo so sekundarna operacija na nos, presaduvanje na rskavica. Koj hirurg vo Skopje e najdobar vo toa, so najgolemo iskustvo? Toa e nesto sto mi sledi vo naredniot period i neznam sto da pravam.

15. powerpuff

powerpuff Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    49

PorADI Toa sto imav zdrastven problem me cinese 16000,no sretnav edno devojce koe bese samo za estetska operacija,i ona platila 16000,taka da tolku e..
    navistina mala cena a prekrasen nos.Da mozam milion evra bi mu dala vo znak na blagodarnost na dr.Jane Netkovski.

[mod-kirilica:1aa5d2qm][/mod-kirilica:1aa5d2qm]

16. blagoja202

blagoja202 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ке ве молам да ми кажете како да го најдам др.Јане Нетковски што треба да направам да се јавам на телефон се закажува преглед или треба да имам упат од матичен лекат, ке ве молам за помош имам голем проблем со дишењето преку нос имам некаква си девијациа но и истетки проблем... Ве молам помагајте кажете од каде да почнам долги години ме мачи овој проблем

17. powerpuff

powerpuff Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    49
    Blagoja jas ti pisav licna poraka :) pozdrav

На ANGIE1 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Twetty

Twetty Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5

Dodeka bev tamu, imase postara zena sto pravela kaj nego operacija i kaza deka platila 45 000 den i od estetcka i od zdrastvena pricina......

19. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Tweety,
    45 000 денари е доколку сам избереш термин кој ти одговара, а 18 000 денари, доколку докторот ти закаже поради што можеш да чекаш со месеци, па дури и година дена.
    Поздрав.

20. Bibalima

Bibalima Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Поздрав до Powerpuff и би сакала ако не е проблем да добијам контакт телефон од ДР. Јане Нетковски
    Прочитав многу позитивни препораки за човеков, па би сакала да закажам консултација за естетска корекција на нос
    Ти благодарам
    Поздрав