Zdravo na site,nova sum i me interesira kolku cini rinoplastika vo drzavna bolnica (mal deformitet na nosot i kratenje na dolzinata) i od koj doktor ste zadovolni...
Nemam iskustvo, site se valjda relativno dobri zatoa sto sekoj pacient e so razlicno mislenje Rade Filiposki go falat pretezno od voena, dodeka pak vo drzavna Igor Peev. Vidi niz forumov procitaj ke vidis kakvi mislenja imaat pisuvano. Zarem namalile? Jas bev avgust mesec i vo dvete bolnici mi ja kazaa istata suma 73.000 denari za rinoplastika
Da, moja prijatelka pred koronata se operirase devijacija + estetika se na se plati 5000 denari. A sega samo devijacijata spaga pod fondot, dodeka estetikata t.e. korekcija zaradi ubavina ne
Blagodaram za odgovorot,bas ke razgledam po forumov no i jas za niv dvajcata razbrav deka se dobri doktori. Mnogu slusam i mi iskaca po socijalnote mrezi za Turcija ,imalo epten dobri strucnjaci no mislam deka e bajgi skapo. Sto znaci dokolku se pokaze deka poradi devijacijata ne mozam da disam pravilno ke mozam so upat i estetika da dobijam
Jas imam zakazano za vo Sante, dobija KONECNO licenca za operacii vo skopje od strana na turski doktori pa ke vidime kako ke pominam Ja sum so istiot problem megjutoa mene mi kazaa bas taka 73.000 dr.Nikica mislam se vikase vo voena