Final update Од мене ја имате секоја можна препорака за доктор Игор Пеев. Денес бев повторно и ги извадивме фластерите, па вие проценете како ви се допаѓа лично неговата изработка, јас сум си презадоволна. Потечен е но сепак јас сум воодушевена колку е убав во споредба со тоа каков нос имав претходно, стварно ремек дело. Било какво прашање ако имате прашајте ме слободно тука сум 24/7
Освен др Раде и др Пеев препорачајте ми некој добар естетичар за естетска корекција на нос посебно врвот на носот
Дали можеш да ставиш една слика од напред како изгледа? Слободно чкртни го остатокот од лицето ме интересира носот☺️ А инаку е предобар од страна!!
Turcija definitivno.. samo pocetna cena na vrvnite hirurzi e 7.000 evra a korekcija i preku 10.000 evra
Во понеделник правам операција кај др. Раде Филиповски, некој да ми пише детално искуство. Премногу сум исплашена од операцијата, како ќе биде, како ќе ја поднесам анестезијата и сл.
Nekoja od clenkite sto se operirase kaj Husein Arap(b) vo Sante da napise iskustvo i da zakaci link koj e doktorot? Kolku godini ima, ne mozam da go najdam na internet
Pred 6 dena ja napravivme operacijata kaj dr Igor Peevnekoj ako mu treba info slobodno .Seuste go nemam videno plockata stoi ama zasega se e vo red sliki od petok
Здраво на сите Дали некој правел корекција на носот, но само на врвчето, без никакво кршење коска и слично...? Конкретно сакам само минимално да го стеснам Колку би чинело такво нешто кај нас
На една моја другарка свекрва и и даде пари да го промени носот на врвот. И да Ви кажам навистина физички е променета. Викаше дека тоа го направила заради синусите, ама не гледала никаква промена во врска со тој здравствен проблем и пластичната операција на носот.