Искрено Ви благодарам! Конечниот резултат од естетски аспект ќе го видам во Петок, а проблематичниот на зима и пролет Се надевам ќе биде се супер Ви посакувам се најдобро и Вам да соберете храброст, се се издржува само треба време и трпение!
Здраво, Дали се оперираше кај Раде Филиповски и ако да како си задоволна и колку доплати за плус естетика? Фала Здраво, ако може да ми кажеш како си задоволна од Раде Филиповски и дали правеше и естетика или само рино, се разбира и цена. Фала здраво, може ли да ми објасниш за твојата операција кај раде филиповски? фала
075/455-140 Se mislam pomegu 2 doktori za operacija na nos (rino+estetika) Igor Peev i Tomislav Jovanovski, za Peev ima dosta na portalot ama za Jovanovski osven za gradi pofalba drugo nea nisto. Dali nekoj znae dali e dobar ovoj doktor konkretno za nos? Edna drugarka se operirase kaj Peev i ona e zadovolna ama na mene mi izgleda golem nejziniot nos...
Tomislav operira vo drzavna, za gradi ima komentari na sajtov deka e dobar, ama nema za nos, a na drugarkata skoro nema razlika od predhodno neli treba da go smali da bide poubav a on pak i e golem mozebi malce samo i e ispraven ama ne e ubav bas e onaka golem, a ja operirase peev na privatno 2000 evra vo remedika.
Jas imam zakazano kaj dr.Tomislav Jovanoski,trebase da se operiram vo maj,no poradi problemov so salive na lista na cekanje sum,inaku i platena mi e operacijata.Se nadevam deka naskoro kje se javat.Prezadovolna sum od pristapot na doktorot,nemam slusnato nesto negativno,bash naprotiv.Dostapen e vo sekoe vreme,taka da definitivno operacijata on kje mi ja pravi
A ti pokaza li sliki on sto operiral pred i potoa i dali ti kaza mozebi sto ako ne se pogodi nosot, dali za popravka pak plakas? Inaku kaj mene ke bide sekundarna rinoplastika, me utna doktor koj e vo penzija ne sakam imeto da mu go spomnuvam!
100 000 denari mi kaza doktorot za prv pat bilo poeftino, a na privatno znam deka za prv pat e 2000 evra a za vtor pat ne sum prasala. Ne e fer da se plaka za nivna greska ama toa e.
Zdravo jas se mislam za operacija vo sante no mi rekoa deka doktorot ne go znaes dodeka ne legnes na masa bidejki poveke bile. Prasanjeto mi e dali ovie doktori voopsto se zavrsheni . Ili momentalno se na specijalizacija ili staz i doagaat ovde da se ucat bidejki prvo cenata e ne realna , doktorite postojano se menuvaat , doktorot koj ja operirase drugarka mi pred 1 godina poveke ne operiral a i nemozes pred operacija da razgovaras so nego ?? Dali ima nekoj bilo kakvi informacii i iskustva stv bi mi znacele
Zdravo na site, jas napraviv 04.09 vtora (reviziona rinoplastika) kaj dr. Peev vo Remedika cenata e 2500€. Dr. Peev def. najdobar
Drzavna klinika, na ORL dr. Beatrisa Popovska DA, ti prativ vo private Da, Peev gi slika site pacienti sto gi operira Cet i Petok na plasticna vo drzavna mozes da go najdes za konsultaci ke ti pokaze sliki(pobaraj mu na nego) vaka javno na net ne se spodeleni