Odi kaj Tomislav Jovanoski nema da pogresis, pred 10 dena me operirase nos sekundarna rinoplastika, so ostetena rskavica i se ostanato promaseno od prvata operacija, me napravi top. Isto taka posle 3 godini bockanje po "zubarki", pred 2 meseci on mi stavi i botox isto top (razlicno i prirodno), a denes pravese full face na bratucetka mi i ja napravu kukla, taka da ic ne se misli....
Zdravo devojki bi ve zamolila da mi pratite sliki od kaj dr.Peev bidekji sum zainteresiram tamu da pravam operacija no iskerno mnooogu se plasham od rezultatot i da mi spodelite iskustvo ...Vi blagodaram premnogu od napred
Пеев никако не ти го препорачувам од лично искуство.Естетска корекција кај него да не те прелага никој.Еве јас ќе ти пратам слики и пиши ми коментар дали сум во право.Крив нос,асиметрични ноздри и за неговата грешка што треба тој да ја оправда и сноси,за жал е на товар на пациентот.Ако не е сигурен дека ќе го имаш очекуваниот резултат треба искрено да ти каже на консултација па ти ќе се размислиш дали ќе направиш кај него естетска корекција со твоите барани очекувања. Јас ќе ти пратам,но од кога ќе ги видиш ветувам ни за името нема да сакаш да му го слушнеш☹️Искрено ти кажувам НИКАКО…од срце ти пишувам од свое искуство да не те осакати за цел живот. Од кај Пеев само ќе имаш сто пати полош резултат:поголем или поширок нос,крив а не ти бил претходно,асиметрични ноздри или воопшто како да не те естетски коригирал од претходно формата што ти била.Од искуство свое споделувам најлошо и нај не професионално очекување од него.Добро информирај се,погледни пациенти што се оперирани од кај него,а тој страна на социјални мрежи со слики пред потоа НЕМА!!!И како да има кога нема позитивен резултат од неговите пациенти.Моја препорака воопшто и не си го губи времето да собираш мислења за него,барај друг професионален одговорен пластичен естетски хирург.
Fala ti za info, jas se operirav pred 2 nedeli kaj Tomislav Jovanoski sekundarna rinoplastika i sum zadovolna do sega, uste sum so flasteri za sliki ama doktorot e stvarno posveten i posto e mlad saka da se dokaze i mnogu vnimava. Peev neznam sto pravi, edni se falat drugi se zalat pa ispaga na sreka kako ke mu se raboti toj den... Jas go preporacuvam Tomce posebno zasto kaj mene bese popravka na unisten nos od predhodna operacija so ostetena rskavica i se ostanato promaseno. Prati mi sliki na privatna poraka bas me zanima kako uspeal da ti go zgolemi...
Jas ke pravam nos kaj Dr Peev narednata nedela pa vi javuvam dali sum zadovolna , slusnav samo pozitivni mislenja za nego pa kje videme, vozbudena sum edvaj cekam jas znam licno pacientka sto e prezadovolna od nego i mn drugi mi kazale deka e odlicen. pa ke videme
Ajde so sreka Ako on te pravel prviot pat ke platis nesto sitno 1500 den (pisa nekoj tuka procitav ama pak go utnal) a kaj drug doktor ne samo sto plakas tuku e i poskapo, drzavna 100 000 den. pivatna 2200-2500 evra. Jas pravev u drzavna.
Za druga clenka go napisav toa, za tebe bese ajde so sreka, neznam zasto i dvata odgovori otisle i kaj tebe i kaj drugata clenka. Inace bas za kaj Peev bese toa napisano popravka 1500 den platile, listaj nazad ke vidis.
Здраво , дали може некој да ми објасни како оди процедурата за испитување за можни несакани ефекти од анестезијата. Пред многу години имав алергија од Клиндамицин антибиотик ,па ме интересира како може да се провери тоа ?
Zatoa se pravat ispituvanja pred operacija megu koi i alergotest, osobeno ako ti e prva operacija so toa i prva anestezija. Kaj mene na primer ne mi ni pravea takov test zasto sum imala poveke operacii bez nikakov problem, a vo sala sekako ke te prasaat kolku kg si i dali si alergicna na nekoi lekovi. Ne se sekiraj, anesteziite sega se mnogu podobri od porano, lesno se budis, a ne kako tie pred 20 godini u 8 sabajle me operiraa u 7 vecerta se razbudiv i ne mozev do wc da otidam se zanesuvav i mi se vrtese svest 24 saati. Antibiotik se pie posle operacija pa na tebe ke ti dadat nekoj koj gi nema sostojkite kako klindamicinot. Vo sekoj slucaj ke si kazes, a oni nataka si znaat so kako.
Poveli tel broj od Kaja, raboti so site najdobri hirurzi vo Turcija, vo oblasta na plasticna hirurgija. Sve ti obezbeduvaat, smestaj, prevoz od aer do hotel, bolnica i tn. Imaat razlicni paketi +90 (532) 050 28 24
Здраво девојки, некоја што има правено операција на нос во Турција дали ќе може да ми даде подетални информации, како е задоволна и кај кој хирург се има оперирано
73 000 den primarna, 100 000 den sekundarna. Mislam deka ako imas i devijacija moze da ti se namali ama samo ako ti e primarna. Jas ne cekav ic...
Здраво, вака сега имам едно прашање не знам колку е за во оваа тема, но посоодветно место не најдов. Планирам да правам корекција на носот, па разгледувам најдобри опции. Е, сега јас имам и девијација, односно погрешно зараснување како последица на скршеница. Дали тоа ќе се смета како примарна корекција? И ме интересира дали за ваква естетска интервенција следува боледување и колку?
Дали ќе може некој да пушти слики пред и потоа што правел корекција на носот кај Томислав Јовановски?