Imam jas pusteno sliki pred i posle,vrati nekoja strana nazad,na 148,ako sakas i privatno kje ti pustim
Пиши ми во порака ќе ти пратам и не верувај многу на слики, на пример кај мене носот изгледаше перфектен на слика само ако ја свртев малку главата на страна, а каков беше усвари ќе ти пишам во порака...Томислав е според мене број 1 за нос моментално, особено затоа што кај мене беше секундарна ринопластика со еден куп оштетувања и компликации од првата операција, а за прва е уште подобар по тоа што ми покажа да видам (видеа и слики од носиња кои ги правел).
Баш сега го гледам ценовникот на Пластична хирургија при Државна болница, па ме интересира дали некој знае која е разликата и што се подразбира под ринопластика на грбав нос со септум и под ринопластика на деформиран нос? За првото цената е 73000, а за второто е 53000. Јас, на пример, како мала го имам скршено носот и коската ми е неправилно зарасната, па имам девијација и пречка при едната ноздра при дишење.
Пиши ми во порака ќе ти пратам и не верувај многу на слики, на пример кај мене носот изгледаше перфектен на слика само ако ја свртев малку главата на страна, а каков беше усвари ќе ти пишам во порака...Томислав е според мене број 1 за нос моментално, особено затоа што кај мене беше секундарна ринопластика со еден куп оштетувања и компликации од првата операција, а за прва е уште подобар по тоа што ми покажа да видам (видеа и слики од носиња кои ги правел).
Tomislav i spored mene e broj Tomislav e stvarno broj 1 momentalno,jas pravev kaj nego pred 2 meseci,prezadovolna sum uste od prvata komunikacija pa se do krajniot rezultat.
Пиши ми во порака ќе ти пратам и не верувај многу на слики, на пример кај мене носот изгледаше перфектен на слика само ако ја свртев малку главата на страна, а каков беше усвари ќе ти пишам во порака...Томислав е според мене број 1 за нос моментално, особено затоа што кај мене беше секундарна ринопластика со еден куп оштетувања и компликации од првата операција, а за прва е уште подобар по тоа што ми покажа да видам (видеа и слики од носиња кои ги правел). Мислам дека 73 000 е ако се крши коската а 53 000 само врвчето и ноздрите ако ги поправа.
Не оперира на приватни клиники и за мене тоа е фрлање пари (на пример крвна слика во приватна плакаш 8500 денари а истата јај ја платив 650 денари) плус у државна пластичарите оперираат како дополнителна дејност па можеш да си закажеш во сабота или недела и седиш само 24 саати во одделот кој не лош како кардиологија и слично, а имаат и посебна операциона сала само за пластика чиста и нова. Мене ме кошташе 100 000 денари ама ревизија, прва операција е 73 000 денари или 53 000 ако не ти ја кршат коската на пример само врвот да ти е за поправка. Закажав на телефон 077/985-739.
A kade toa si platila 8500 za krvna slika jas plativ 2050 se vo BIOTEK Zdravo jas pravev kaj nego vcera ko ke mi zazdravi ke vi pustam sliki. Od toa mojot nos kakov bese veruvam sea ke bide top no ke videme ocekuvam pozitiven ishod pozz
Сакам да закажам за корекција на носот во Државна, па ме интересира за колку време од почетните консултации ви закажале?
Od koga go sredija problemot sto go imaja so salite ne se ceka ic,brgu ide,ne bi trebalo mnogu da cekas
Ti idi zakazi si,da si go imas terminot ama kako i da e brgu ide,od koga gi Jas imav zakazano vo maj,ama poradi problemot so salite se se odlozi,pa duri vo oktomvri samo sto gi pustija odma mi se javija.Posle toa znam nekolku sto nemale predhodno zakazano,a napravija operacija odma,taka da brgu ide,ama ti idi zakazi si stom sakas na prolet da pravis
Најдобро време за операција е зима од искуство многу полесно и подобро ќе поминеш Јас правев операција на 20ти кај Пеев тампони извадивме дишењето перфект ❤️ што ми беше најбитно слики ко ке заздравам кој сака ке му пуштам сеуште целосно не сум си го видела но знам дека е поубав од тоа што беше 100пати повеќе
Prolet ili esen biraj, samo leto nikako. Jas pravev na 23 noemvri i sega koga pocna ladnoto ako sum nadvor podolgo vreme pocnuva da me boli plus ako nastines pocnuvas da kivas sto ne e dobro dodeka zarasnuva ranata, moze da pukne konec i slicno a minimum eden mesec ne smees da go duvas pa sekako ne treba da nastinuvas, a se znae koga najmnogu se nastinuva... Gledaj barem prvite mesec dena da ne te fati ni mnogu toplo ako pravis na prolet.
Колку е болен пост оперативниот период? Самата оп не ме плаши, под анестезија ќе сум, но тампонирањето, првите неколку дена.. Колку е болно? Имам многу,многу низок праг на болка, иако пост оп царски на ибубруфен го поминав.