Здраво, Јас се оперирав пред 20 дена кај Д-р Томислав Јованоски на клиника и можам само да потврдам дека е навистина предобар, она што го сакав си го добив како резултат. Од прв момент ми остави добар впечаток, ме разбра што сакам и што барам и тоа и го постигна. Оток минимален, болка минимална резултат максимален. Ако некој се мисли, слободно топла препорака од мене за Д-р Томислав Јованоски. Ако некој сака слики ќе испратам, знам дека докторот има и видео од пред и потоа што го гледавме ама јас го немам не ми ги прати за жал.
The Best,definitivno,a za slikite i videata pisi mu,sigurno kje ti gi prati.Jas se operirav kaj nego pred skoro 3 meseci-rezultatot odlicen
Томче нова надеж во МКД Баш ми е мило, инаку да знаете дека е најдобар и за нехирушка естетска медицина ботокс, филери конци и сл., имам 45 г. никој не ми дава повеќе од 35...
Мене докторот ми даде едни кафеави фластери, две парчиња исечени и ми кажа како да ги прелепам после некој ден а и како да ги отстранам.
Здраво како што кажав дека ќе ви пуштам слика од операцијата кај Др Игор Пеев. Презадоволна сум дишењето ми е средено совршено и изгледот е супер идеално за мене премногу си го сакам искрено. Финална слика кога ќе ги тргнам лепенките за 1 месец. Одлично поминав без болки човекот е премногу пријатен разговаравме за тоа што како сакам и ептен природен и моите блиски кажаа дека одлично си ја сработил работата.
Zdravo devojki, Zainteresirana sum za estetska hirurgija na nosot pa sakam da se konsultiram i tuka. Dali bi mozelo bilo koja clenka koja sto ima veke praveno, da mi isprati pred i potoa fotogafii. Se mislam megu Peev i Tomislav Jovanovski. Fala Vi odnapred
Читај назад пораки за Роберт, поточно некој турчин што оперира кај него нос...Ти пратив слики од мојот нос што ми го направи Томислав Јованоски и кој е моментално единствениот доктор од кој никој не се пожали на сајтов...
Devojki zdravo nova sum tuka Zainteresirana sum za rhinoplastika kaj Igor Peev ili Tomislav bidekji od toa sho prochitav,samo za niv ima dobri komentari.Ve zamoluvam da mi pratete sliki vo dm,❤️
Јас немам искуство, ама имам братучетка која оперираше синуси кај неа пред 2 години па пред месец дена лежеше болна 3 недели со антибиотици од синуси... А ако ти е за естетика, она не е пластичен хирург така да...