Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. AM87

AM87 Нов член

Се зачлени на:
    15 јануари 2025
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    6
    Ајде ќе идам утре и ќе видам што нуди и ветува, некако префорсирано ми изгледа, нереално :^)

На Isabela23 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. AlemimiS

AlemimiS Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2024
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    29
    Ti si znaes,kje si se reshis
    Ti prativ poraka

3. MiEnSka

MiEnSka Нов член

Се зачлени на:
    15 декември 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    9

И мене ми беше нереално за докторот се до прегледот, а потоа само чекав да си го видам носето после операција :lol: и што да кажам малку е за тоа колку сум си среќна.
    Слики во порака за да видиш.
    Со лесно утре и ако се решиш (fingers)

На Mateamkd и AlemimiS им се допаѓа ова.
  4. Mateamkd

Mateamkd Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2024
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    29
    Koga ke go vidis uste poveke ke imas doverba vo nego zs poposveten na rabotata od nego nema. Sega ke ti pratam sliki vo poraka, mesec ipol posle operacija, sekoj den se poubav i poubav...

5. AM87

AM87 Нов член

Се зачлени на:
    15 јануари 2025
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    6
    Ајде ќе видам утре вака слики што ми пративте супер резултати има ама па малку ми е страв, многу е млад. Надвор од Мк има едукација?

6. AlemimiS

AlemimiS Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2024
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    29
    Ima da vo turcija sigurno i mislam beograd

7. MiEnSka

MiEnSka Нов член

Се зачлени на:
    15 декември 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    9
    Има една убава енергија кога ќе го видиш, освен што и самиот е убав :lol: енергијата му е некако преубава, се чувствуваш сигурно кога ти зборува и тоа што ти го зборува знаеш некако дека ќе го добиеш. Можам да кажам дека и односот му е професионален, со одмереност во секој збор а сепак не е далечен, можеш да зборуваш со него и да го прашаш се. Да не ‘’форсирам’’ сама ќе видиш за што ти зборувам за само неколку часа веројатно :makeup:

На Mateamkd и AlemimiS им се допаѓа ова.
  8. AlemimiS

AlemimiS Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2024
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    29
    Tocno kazano

9. Mateamkd

Mateamkd Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2024
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    29
    Toa e talent i posvetenost. Kaj mene bese revizija, Tomislav Jovanoski popravase greski na doktor koj taa godina koga me operirase go proglasija za najdobar plasticen hirurg na balkanot... mi napravi dupka od 1sm vo rskavicata i asimetricnosta mi ja objasnuvase so otok koj ke padnel za edna godina, padna pred mesec ipol kaj Tomislav u sala...

10. Sd7

Sd7 Нов член

Се зачлени на:
    16 јануари 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ve molam pratete mi pred i potoa sliki koj se ima operirano kaj Igor Peev, na konsultacija sum za edna nedela a ne mozam da najdam sliki. Blagodaram:)

11. simonce97

simonce97 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2020
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    67
    Дали Др. Даскалов е добар за корекција на уши?
    На сликите од претходни пациенти не ми се свиѓаат ушите, само на средина залепени а доле јаготките пак стрчат.
    Некој искуство?

12. Isabela23

Isabela23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2014
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    184
    И за гради искуство, асиметрија? Зарем никоја нема оперирано гради на форумот? Не можам да најдам мислење.

13. Ivana:)

Ivana:) Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2022
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    Здраво на сите.
    Веќе долго време сакам да го споделам со вас моето искуство со операција на нос, за да не направите иста грешка како мене. Пред околу 2 години јас правев операција кај д-р Раде Филиповски во 8ми Септември (плус операцијата ја платив на приватно оти ми рече дека никогаш нема да стигнам на ред на државно) и сум преразочарана од исходот на операцијата и после неговото правдање дека е сè совршено, а носот ми изгледа како некој од улица да влегол и да ме оперирал. Девијацијата на едната страна, се' уште ја имам, на другата ми отвори синус, а за надворешниот изглед....не можам да се гледам на огледало. Во докторот верував многу, бидејќи сметав дека е еден од најдобрите, а прочитав и тука многу коментари позитивни од девојки кои се оперирале кај него. После оперативниот зафат отидов уште кај 3-4 доктори кои за глава се фатија кога слушнаа кој ме оперирал и како можел да направи такви грешки. Сега сакам пак да одам на операција-ревизија, прво се мислев за Турција, но не знам дали ќе се снајдам да најдам добар доктор, но во последно слушам и за д-р Томислав Јовановски, па си велам да одам еднаш на разговор и да видиме што ќе кажи. Инаку знам уште неколкумина што се оперираа во истата година кај Раде, сите беа незадоволни од операцијата. Што се случува не знам...Дури се сомневам дали тој нависитна нè оперираше.

14. AM87

AM87 Нов член

Се зачлени на:
    15 јануари 2025
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    6
    Само што завршив со преглед кај Др. Томислав. Млад ама вака остави добар впечаток, кажа дека е ученик на Др. Игор Пеев кога го прашав и дека е благодарен што имал можност да учи и од него. Ми покажа слики, видов дека оперира и други работи од естетика. Она што го зборува мислам и го работи по тоа што видов. И денес има закажано некој нос за операција а и утре по тоа што го слушав додека зборува со тимот. Закажав термин за март април, само ќе прецизираме наредниве денови.
    И да, има убава енергија а и самиот е така некако убав, ама со прстен на рака забележав и ќерка на позадина на телефон

На AlemimiS и Mateamkd им се допаѓа ова.
  15. AlemimiS

AlemimiS Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2024
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    29
    So srekja neka ti e i so lesno,inaku da zenet e i ima kjerka

16. Mateamkd

Mateamkd Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2024
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    29
    Здраво, јас пред месец ипол правев ревизија кај Томислав Јованоски и сум презадоволна, докторот е за мене најдобар пластичен хирург кај нас.

Има пофалба за др. Томислав Јованоски, читај назад или на друга тема е напишано, важно го пофалија и за гради.

Последна измена од модератор: 16 јануари 2025
    На AlemimiS му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Mateamkd

Mateamkd Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2024
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    29
    Хахаха ама има и многу убава жена :) Инаку Пеев на мене лично ми го пофали Томислав, така да не се секирај ке ти направи убав нос.

На Devil4444 и AlemimiS им се допаѓа ова.
  18. Isabela23

Isabela23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2014
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    184
    А со др. Амадеј Лах има ли некоја искуство, гледам ќе доаѓа во Систина на 31.01?

19. Devil4444

Devil4444 Нов член

Се зачлени на:
    30 јули 2024
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Zdravo
    Sakam da te prasam dali mozi da mi pustis sliki od tvoite rezultati?

20. Mateamkd

Mateamkd Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2024
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    29
    Ти пратив во порака