Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. ElenaLuka86

ElenaLuka86 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2020
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    9
    Prva, prizna deka e utnata operacijata, no ne se osmeliv revizija...imam premnogu obvrski za pak istotobda go pominuvam a i plus nemam doverba poveke:(, on mnogu vetuva a na delo utki golemi citaj pogore ne sum samo jas utnata

zOperiran kaj Peev so asistencija od Tomislav...rezultat kriv nos:( Ne operacija vo MK

Прикачени фајлови:

Последна измена од модератор: 29 јануари 2025 во 14:05
  2. Mateamkd

Mateamkd Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2024
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    31
    Vaka, jas imam praveno prva operacija kaj Mitanoski vo godina koga go proglasija za najdobar plasticen hirurg na balkanot pa taka go odbrav nego i ova sto go gledam kaj tebe za mojata utka e nisto, osven asimetricen i sirok nos vnatre mi napravi dupka od 1 sm sto moze da se popolni samo so rskavec od rebro na sto ne se nafakam zs toa se 2 operacii rezovi bog znae kakvi so luzni itd. Na kontrolata na 3 meseci mi rece otok bilo za 1 godina ke se povlecel, a za 1 godina ne mozev da go najdam so meseci pa posle si otvori privatna ordinacija i koga se javiv tamu mi kazaa 1600 den pregled, a operacija ako sakam 2000 evra, toa sto bilo predhodno tuka ne vazi bas so tie zborovi me otkaci edna sestra na tel. Posle 2 godini kapak na se se pojavi nesto kako koskicka na ednata strana i duri sega Tomislav mi kaza deka toa e bilo cista. Edvaj zakazav operacija kaj Rade i Dobri edniot disenjeto da poprava drugiot estetika ama anesteziologot ne dade dozvola sum bila slabokrvna pa so lokalna anestezija samo mi go trgnaa toa sto bilo cista a jas mislev koska. Se dogovorivme da opravam krvta pa da odam na operacija ama ostanav trudna malo dete obvrski i go bataliv nosot. Pred 2 godini se izmrda i toa graft li kako mu bese imeto i veke morase da se operiram. Uste se cudam kako otorinolaringolozi operiraat i estetika za sumi od rakav 100-200 evra i tie otpadnaa isto kako i Daskalov od koj nema koj ne se pozali tuka. Peev bese de falen de rugan a Tomislav e edinstven od koj nikoj ne se pozali, a iako bil asistent na tvojata operacija sepak ne e on toj koj te operiral tuku Peev, a veruvaj oni dvajca nikogas nema da kazat los zbor eden za drug, premnogu se pocituvaat za takvo nesto. Zatoa Tomislav ne ti kazal nisto zs glavniot odlucuva sto ke pravi so pacientot. Operacijata pomina top kaj mene ama krajniot rezultat ke go cekam do 6 meseci zasto ne e isto prva i vtora i treta operacija tkivoto e osteteno i plus kaj nekoi poveke kaj nekoi pomalce se sozdavaat luzni pod kozata i oni dopolnitelno pravat problem. Jas da sum na tvoe mesto ke pravam revizija kaj Peev koj mislam deka ova tvoeto mnogu lesno ke go popravi zs gledam gore koskata ne ti e za krsenje samo rskavicata nadole pa nema ni da bide tolku invazivno. Em tuka procitav deka nekoj koj pravel taka popravka kaj peev vtoriot pat platil samo 1500 denari. Jas sum operirana pred 2 meseci i sega za sega e dobro odam na kontroli i znam deka ako nesto se desi Tomislav nema da me ostavi i da bega kako onoj prviot i zatoa go preporacuvam na site. Ke ti pustam slika a ti mislam deka treba da si otides na pregled kaj Peev i da si se dogovoris za popravka zs ne znaeme dali e nekogas od doktorot ili ete kaj mene cista kaj drug drugo...

На Kikssssssssss и AlemimiS им се допаѓа ова.
  3. ElenaLuka86

Се зачлени на:
    28 февруари 2020
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    9
    Jas samo kazuvam moe iskustvo, deka i Najdobriot doktor moze da POTFRLI i nikogas ne treba da se osvrnuvame od drugite iskustva, stom sednes pod noz se e sreka...inaku i mene Peev mi rece sega kraft da mi stavi da ne mi pagal nadolu...smetam deka takvi vrvni doktori so golemo iskustvo treba da procenat pred vreme a ne sekogas revizija ds im e plan B. Ovie utki ne treba da si gi dozvolat, i jas se operirav vo RE MEDIKA i plativ 120.000, a za revizija mi rece da mi pravi vo drzavna sto neznam kolku e ispravno i toa, sepak eden sovet do site sto sakaat da operiraat nos da znaat deka vo medicinata nikogas 1 i 1 ne se 2.pozdrav

4. AM87

AM87 Нов член

Се зачлени на:
    15 јануари 2025
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    7
    Иако закажав реално и јас сум многу исплашена и не знам веќе дали да одам на термин или не. Читам а веќе и напишав јас некаде дека Томислав е младиот доктор од кај Пеев и што да правам сега веќе не знам. Кога бев кај него на преглед зборуваше отворено, искрено за очекувањата и резултатите на тоа што го барам јас, а можам да кажам а и се гледа дека има многу почит кон Пеев, збор лош не кажа ни за него ни за некој од другите колеги кога ќе ги спомнев. Јасно дека не е 1+1=2 во медицината а поготово кај ваквите естетски хирургии, ама зарем во турција е секогаш 2 или само гледаме она што е најдоброто од кај нив? И сега што да правам јас? Кај Пеев знам многу што се утнати ама знам и многу погодени од прва (waiting):drunk::worried:

5. ElenaLuka86

Се зачлени на:
    28 февруари 2020
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    9
    Da oni i dvajcata se mnogu ljubezni nema zbor za toa....Peev mnogu vetuva bukvalno ON SE MOZE i na kraj ke rece : Pa ne ti e tolku los ne se primetuva mnogu.. ke go skrsime pak...mene taka mi rece, Moe mislenje e deka prifaka mnogu operacii i mu paga koncentracija, pred mene operiral gradì, nos pa mene vo 17 negde casot od sabajle kojznae kolku zafati i tolku e koncentracijata i ete promasena operacija

6. Bella8888

Bella8888 Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2024
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo, moze li da mi pratite sliki od pred i potoa kaj Peev i Tomislav i koja e cenata kaj niv privatno/drzavno?

7. AlemimiS

AlemimiS Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2024
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    29
    Ti prativ

8. AM87

AM87 Нов член

Се зачлени на:
    15 јануари 2025
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    7
    Епа Томислав не ми кажа баш дека се може, туку некако реално ми ги кажа резултатите кој очекува да ги добие кај мене. Ајде се надевам ама и мислам дека ќе поминам баш како што сакам и треба (y)

На Mateamkd му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Mateamkd

Mateamkd Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2024
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    31
    Пластична/естетска операција нема да државно, освен ако се случи некоја несреќа па мора да го оперираат одма пациентот. Слушнав дека некои оториноларинголози им предлагаат на пациентите плус естетски да им го средат носот за помалку пари отколку на пластична хирургија и за мене тоа е превара, зашто они не се стручни за естетика и веројатно не ја ни пријавуваат операцијата како таква. Операција на нос на пластика во државна е 73 000 денари за прва и 100 000 денари за ревизија. Томислав оперира само таму, а Пеев освен таму оперира и во Ремедика за 2000 евра прва и 2400 евра ревизија. Мене ме оперираше Томислав, во порака ке ти пратам слики.

Томислав е ретко добар и реален доктор така да ич да не се секираш, никој не се пожали од него нема ни ти.

Последна измена од модератор: 29 јануари 2025 во 22:35
    На AlemimiS и AM87 им се допаѓа ова.