voda imash segde, jas ja zemam od Zegin, retejne za nos obicno post operativno ti davaat (barem sistina), mozesh da prashash oni da ti napravat, bidejki merka ti zemaat od nosot i ti go pravat samo za tvoj nos da odgovara, znam deka koshta no vredi, jas go dobiv besplatno post operativno
Здраво женски,прочитав многу пофалби од др.Томислав,дали може некој да ми прати слики како изгледа носот после операцијата?
Здраво, нова сум на форумов и сакам да ми предложите добар доктор за ринопластика на државно. Го имам слушано др. Пеев, др. Јане Нетковски, др.Томислав Јованоски..но ми треба сигурност за кој да се одлучам, сепак не е играчка за лице се работи. Исто така ако може да ме информирате за цената на операцијата и болничките трошкови, да знам која сума да си ја планирам хаха. Ви благодарам. Може ли да ми пратиш слики? Ептрн сум заинтересирана затоа што многу го зборат и предлагаат тука во форумот. Може ли да ми испратиш слики, да видам како ти е носот пред и потоа.
Zadovolna sum zadega ubavo izgelda i e funkiconalen nosot. Samo sepak seute imam otok koj i posporo spagja bidejki e revizija.
Zdravo na site, ve molam pratete mi sliki tie sto se imate operirano kaj dr Tomislav od pred i potoa. Vi blagodaram na site koi ke mi ispratite!
Ti prativ i samo da kazam za ostanatite, site na koi sto im prativ sliki mi vratija deka e odlicen rezultatot, a seuste nema ni 3 meseci od operacijata, taka da Tomislav e the best.