Isto i mene,kaj kogo prativ slika,a kaj mnogu prativ,site mi rekoja deka e odlicen rezultatot,4 meseci projdoja od operacijata kaj Tomislav Jovanoski
Zdravo na site, imam zakazano operacija kaj dr peev na 5 mart pa ako moze da mi kazete iskustva i sliki od pred i potoa? Se raboti samo za estetska operacija .. sega nekako me predomisluvate so dr tomislav.. ve zamoluvam pratete mi sliki i od kaj dr tomislav. vi blagodaram mnogu Posle 10 dena ja vadite plockata? A flasteri do koga se nosat? Moze sliki ?
Nema da zgresis i kaj Peev,koleska moja pravese,super izleze nosot,a inaku mislam i deka Tomislav nema da ti se nafati,prvo zatoa sto operacijata ti e vekje zakazana i toa kaj Peev,a oni zaedno rabotele eden period,Tomislav ima uceno od Peev,taka da od postovanje prema nego mislam deka nema da ti se nafati
So lesno da pominesh, i kazi ni iskustvo ❤️ i dali si zadovolna Dali moze da mi pratis slika pred i potoa? I kako si zadovolna?
Здраво девојки Дали може да ми испратите фотографии тие што се опериравте кај Др.Томислав,бидејќи сакам да закажам кај него
Ајде феминки после долг период еве ме и мене. Можам да кажам само МАЕСТРО за Др Томислав. Сега за сега носов ми е преубав, прав, со убав врв, пристојно тесен и кренат а сеуште отечен. Браво, едвај чекам да си го видам после три четири пет месеци и гордо да си се фалам. А да, кога му кажав дека ќе го пофалам овде ми кажа немој, префин е значи, прекултурен. Бравос бравос за вакви млади доктори хирурзи
Dali moze slika od pred i potoa , bravo sekoja cest za doktorot i za tebe sto si zadovolna, na krajot od denot toa e najbitno
Иако јас не сум за препраќање слики поради мојата професија, бидејќи повеќе ми побараа слики ќе ви пратам во дм.
Bi mi bilo milo da vidam , jas imam kriv nos plus golem a malo lice neznam kako ke go ispravi , se plasam da ne go iskrivi na dr strana hahah i kako ke mi go smali mnogu sum isplasena.. kolku vreme ti trebase da zakrepenes i da s evratis na rabota?