Здраво, сакам да го правам носот тука во МК, но не сакам природна форма. Дали би можеле да ми препорачате некои доктори што прават barbie nose или нешто слично? Читав и истражував за Сантеплус но тука има многу различни мислења.. Благодарам многу!
Zdravo dali moze sliki ili privatno da mi pratis jas imam zakazano na 24ti april i mnogu bi mi znacelo ti blagodaram
Zdravo,dali moze nekoj so e operiran kaj Dr.Tomislav privatno da mi pusti sliki od rezultatot i da mi kaze iskustvo? Fala vi odnapred
Moze li da mi pratis sliki od rezultatot od operacijata i da mi kazes iskustvo kako pomina i dali imase bolki potoa?
Здраво девојки, ќе може ли да ме упатите за др.Томислав, како и каде се закажува консултација со него, дали и колку се наплаќа, и воедно кој би сакал да ми испрати слики што правеле операција кај него
Hey girlss istrazuvam sega za operacija na nos, so kako ide i gledam mnogu doktori osobeno vo turcija sega pravat so metod ultrasonic piezo rhinoplasty kaj so ne go krsat nosot nego so neso kao laser or smth they shave the bone. Dali kaj nas nekoja od klinikive go pravi toa? Isto izvinete ako e glupo ama dali znaete kolku toa bi cinelo?
Здраво.Може да ми кажете некој што има правено операција на носот кај др.Игор Пеев.Ме интересира процесот,консултација пред операција и после операција заздравување.
Од лично искуство, кого доктор би ми препорачале за ревизија, ве молам, бидејќи мојата прва операција со д-р Дика беше неуспешна…