Здраво, сакам да прашам кој доктор би ми го препорачале за операција на носот во државна или Санте плус? И ако може некоја од членките која се има правено операција кај д-р Томислав да испрати фотографии во лп би била благодарна.
Да точно негова грешка,но што да правам сега јас се плашам пак да ме оперира тој немам доверба повеќе кај него затоа прашав за некој друг хирург дали и се случило на некоја членка да има неуспешна прва операција и да има пак ревизија дали би можеле да ме исконтактирате или да кажувате вашите искуства и кај кој се опериравте ?
Здраво на сите, можеби не е темата за тоа но гледам доста пофалби за д-р Томислав, дали можеби некоја од вас има информација дали прави ревизиски операции на уши?
Ве молам девојки да ми пратите слики пред и потоа од Пеев И Томислав,ќе одлучам за ревизија и ми е потешко да одлучам…ќе ми помогнете многу ако ми пратите во приватна
Здраво на сите, Колкав временски период после операција се соочувавте со отоци? Што користевте за намалување на истите?
Дали може слики од пред и потоа кај др. Томислав Јовановски и др. Игор Пеев., во профил и од напред ако имате. Се мислам меѓу нив двајца. Благодарам. Поздрав
ke moze i mene sliki vo poraka? dali ke moze slika vo poraka pred i po operacijata? blagodaram ke moze li slika pred i potoa? blagodaram
Jas neznam koj vekje bocka filer vo nos Sekoj doktor sto ti saka dobro ke te odbie da ti stavi Zs moze slepilo da nastane a i sekogas mal del od filerot ostanuva vo nosot i posle nekolku godini Rasprasaj si se ubavo Najdobronamerno ti kazuvam bas denes pravev muabet so doktorkata za ova
Zdravo. Dali do sega bevte vo Sante Plus na konsultacija i dali vi kazaa koj doktor bi ve operiral? Jas se javuvav po telefon zakazav konsultacija sega za petok ama ne znam dali kje stignam da otidam. Prasav koj doktor operira ne znaese devojceto da mi kaze kao na konsultacija kje mi objasnat, inaku pravele so piezo metoda a taa bila polesna.
ќе можи да ми испратите и мене слики од операција на нос од кај др. Томислав Јовановски, пред и потоа? Ви благодарам препрепремногу однапред. Никако да се охрабрам од страв да не настанат компликации…