Ако планираш и нешто екстра да даваш те молам почекај да ти ја извадат плочката да си го видиш крајниот резултат тогаш ќе знаеш дали е за давање или не.
Hahahha sarkasticno mislev Sekako deka ne treba da im se dava bez razlika dali ste drzavno ili privatno Zamisli plakjas iljadnici evra za operacija i plus da go pocastis hahahhahaha nema smisla Najmal problem e toa dali ke vlezes prva ili vtora ,posekako nemozes da znaes jas trebase prva pa na kraj vlegov vtora Doznav deka nekoja pacientka cekala implant od skladiste da donesat zatoa sto otkako ja uspale svatile deka nemaat soodvetna golemina (ne kaj ovoj doktor kaj drug) i plus uste saat vreme traela operacijata od voobicaenoto Taka da tie sto stavate implanti na klinika prasajte gi da vi gi pokazat pred da ve uspijat Ne e temava za implanti ali tuka povekje se pisuva i ke vidat povekje lugje sigurno
Знам да јас па погрешно тебе те цитирав место другата членка како и да е се разбравме се надевам и членката не разбра и нема да фрла пари за џабе.
Може ли да ми кажете како дојдовте во контакт со д-р Томислав, каде точно работи и како можам да закажам термин за консултација?
Здраво, јас моментално се одлучувам за естетска операција на нос и би ми било од значителна помош доколку би можеле сите што имате правено естетска операција, небитно кај кој доктор, да ми пратите слика од носот пред и потоа и да ми специфицирате кај кој доктор сте правеле, би ви била многу, многу благодарна ❤️
od Maj se trtkam so cekanje na simulacija (1 mesec) pa cekanje za vtora konsultacija 15 juni do ke te izvestime koga za operacija, samo pingam po mail, znam deka terminot e na 19ti ne sum iskontaktirana do denes. Ne znam dali ne sakaat da rabotat so mene bidejki ne veruvam deka se tolku neorganizirani vo sistina
Можно е врвот на носот пример да се коригира без операции? Страв ми е од оваа операција, а баш би сакала да си го подобрам изгледот на носот. Малку потесен