Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. Bumba3

Bumba3 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2019
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Zdravo devojki.
    Pred 4 godini sakav da si go napravam nosot, no nemav hrabrost, strav mi e od anestezijata deka nema da se razbudam( a medicinsko lice sum).ovaa godina veke odluciv... povele se macam so izgledot ...bev minatata nedepa na konsultacija ...nekoja nova prdinacija Dia Med...turcini mi pobaraa 3.500 e.

Cetvrtok sum na komsultacija vo Sante Plus.

Moze da.mi preporacate nekli doktori sakam do kraj na godina veke da sum.operirana.
    Fala vi

2. CurioT

CurioT Нов член

Се зачлени на:
    Вчера
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo na site! Nov sum na forumov i mi e bash drago sto gledam deka ovaa tema e detalno razrabotena. Momentalno sum vo proces na odluchuvanje kaj i kaj koj doktor da ja napravam moјаtа septorinoplastika.

Do sega bev na konsultacija kaj Dr. Maja Kirjas, me stavija na lista za cekanje no iskreno se uste se mislam bidejki komunikacijata so doktorkata dosega e uzasna. Ako nekoj ima lichno iskustvo so nea, bi mi znachelo mnogo dokolku go spodelite.

Planiram da zakazam konsultacija i so Dr. Tomislav, bideјki gledam deka ima odlichni komentari za nego. Ako nekoj mozhe da mi isprati negov broj ili da mi objasni kako odi celiot proces za konsultacija i zakazuvanje, bi mi bilo od golema pomosh. Se razbira, dokolku ne vi e problem, dokolku imate before-after fotografii, bi mi znachelo da gi vidam.

Fala vi!