Zdravo, dali moze i kaj mene da ispratete fotografii od rinoplastika kaj dr. Tomislav Jovanovski, blagodaram.
Zdravo moze li da dobijam informacii kako da go kontaktiram doktorot Tomislav Jovanovski potrebna mi e operacija imam problem so disenjeto veke 8 godini fala vi odnapred Zdravo na site, imam ogromna maka od 17 godini me udrija vo nos mnogu krvavese no prestana posle 1 saat mozebi. Toa se sluci docna navecer imav buren period bev zaljuben vo devojka i taka natamu, poradi sto ne prevzemav potrebni dejstva potocno ne posetiv lekar posle toa. Eve posle 8 godini veke nemozam da prodolzam vaka, 8 godini sum vo maka veke i srceto pocnuvam da go razboluvam pa sakav ako moze nekoj da mi upati kako da dojdam do termin kaj doktor Tomislav Jovanovski bidejki site go falat. Fala vi odnapred.
Здраво, Да ве прашам дали досега некој правел операција за исправување на носната преграда (септумот) кај докторка Весна Петреска Дуковска (ОРЛ) во Ремедика? Имам проблеми со дишење низ носот и преградата ми е многу искривена, па би сакал да слушнам за мислења и искуства од кај оваа докторка. Благодарам. Каде планираш да правиш? Кај кој доктор?
Здраво, сакав да ве замолам да ми испратите фотографии кој правел операција на нос кај др. Томислав Јовановски или др. Игор Пеев. Ви благодарам
Здраво девојки, ќе може ли да ме упатите за др.Томислав, како и каде се закажува консултација со него, приватно