Вие што сте правеле операција насабајле - кај 8, 9 саат - дали ве пуштаа до вечерта или сепак преноќивте на клиника? Фалаа
Jas pravev vo 9 sabajle,ne samo sto ne me pustija doma,tuku ne me pustija do 9 vecerta od krevet da stanam,inaku i plus uste edna vecer ostanav posto doktorot ne bese na rabota,znaci 2 nokja ostanav tretiot den sabajleto doktorot me otpusti a i tamponite mi gi izvadi.
Јас бев прва на термин, после операцијата лежев 3 саати и ме пуштија дома, така да макс 2 часот бев во апартман. Не се оперирав во Скопје, сместувањето ми беше блиску до клиниката и они сами ми кажаа нема потреба да се лежи. Знам дека во Турција операциите траат по 2-3саати, и затоа си зашеметен уствари, многу подолго време си заспан, и ги држат по ден два во клиника. Мојата операција заврши за 45мин. Буквално не осеќав ништо, освен што бев малце поспана.
Ако те прават поради здравстени, не се менува надворешната форма на носот ич, порано така мн искористуваа ситуација затоа и сега е направено вака. Ти кажуваат отворено кога ќњ отидеш. Исто не би ризикувала зашто орл специјалистот може е супер за внатре, ама не е пластичен хирург и не знае да раб естетски. Мада коа се оперираш од здрс. причини ко што кажав секако не се допира надворешниот “луук”
Zdravo. Dali nekoj od vas pravel piezo rinoplastika? I ako da, ve molam da spodeli iskostvo. I shto mislite koja e podobra, piezo ili klasicna rinoplastika? i koja e cenata na piezo rinoplastika otprilika?
Zdravo ponedeonikot se operriav vo nosot. Od desnata strana seuste mi potekuva krv od desnata nozdra. Mu pisav na doktorot mi rece e normalno,poveke da miruvam no jas sum vo golema panika. Da spodeli nekoj iskustvo
Pa ako e za taka plasticni hirurzi ne treba da rabotat devijacii.Vo turcija sto momentalno bese i sega e najpoznata najdobrite doktori se orl specijalisti.Do iskustvoto na doktorot e.
Perfekcija od čovek pred se a posle majstorište za rabotata.Me operira na 21 teška devijacija na 22 me pušti.Posle edna nedela vadenje tamponi denes mi izvadi šina sega sum so flasterčinja za dve nedeli trgame se i pokraj ogromniot otok se poznava deka e vistinski majstorski izrabotano nose.Nema da zgrešiš
Zdravo, vo posledno vreme se povekje se razmisluvam za operacija na nos .Slusnav dosta pofalni zborovi za dr.Tomislav pa dali bi mozele da mi ispratite sliki.
Da prasam vase iskustvo vo vrska so izgledot na vasiot nos so Dr.Tomislav. Kako se dogovarate za vasiot izgled? preku slika od drug druga ili slika od vas potia softwerski da se reoblikuva vo zavisnost od vaseto lice i licen vkus. Ili cisto na konsultacija licno bez sliki pred i potoa kako bi izgledale post operacija. Jas imam zakazano mesecov i ve molam vase iskustvo. Pozdrav do site operirani kaj Dr.Tomi
Никако, немаат софтвер ако се надеваш на тоа. Само на консултација те гледа и ти кажува што може да се направи. Ти можеш и слика да си носиш, не шкоди
Најбитно е кој доктор ќе те оперира.. Го имаш Др.Томислав во државна клиника.. Јас се оперирав кај него на 26 Октомври 2025 Болки немав никакви од првиот ден од операцијата до ден денес...
На консултација, кажуваш како сакаш, докторот кажува што може, ако е потребно докторот ќе советува и снимка да се направи.