Вие што сте правеле операција насабајле - кај 8, 9 саат - дали ве пуштаа до вечерта или сепак преноќивте на клиника? Фалаа
Jas pravev vo 9 sabajle,ne samo sto ne me pustija doma,tuku ne me pustija do 9 vecerta od krevet da stanam,inaku i plus uste edna vecer ostanav posto doktorot ne bese na rabota,znaci 2 nokja ostanav tretiot den sabajleto doktorot me otpusti a i tamponite mi gi izvadi.
Јас бев прва на термин, после операцијата лежев 3 саати и ме пуштија дома, така да макс 2 часот бев во апартман. Не се оперирав во Скопје, сместувањето ми беше блиску до клиниката и они сами ми кажаа нема потреба да се лежи. Знам дека во Турција операциите траат по 2-3саати, и затоа си зашеметен уствари, многу подолго време си заспан, и ги држат по ден два во клиника. Мојата операција заврши за 45мин. Буквално не осеќав ништо, освен што бев малце поспана.
Ако те прават поради здравстени, не се менува надворешната форма на носот ич, порано така мн искористуваа ситуација затоа и сега е направено вака. Ти кажуваат отворено кога ќњ отидеш. Исто не би ризикувала зашто орл специјалистот може е супер за внатре, ама не е пластичен хирург и не знае да раб естетски. Мада коа се оперираш од здрс. причини ко што кажав секако не се допира надворешниот “луук”
Zdravo. Dali nekoj od vas pravel piezo rinoplastika? I ako da, ve molam da spodeli iskostvo. I shto mislite koja e podobra, piezo ili klasicna rinoplastika? i koja e cenata na piezo rinoplastika otprilika?
Zdravo ponedeonikot se operriav vo nosot. Od desnata strana seuste mi potekuva krv od desnata nozdra. Mu pisav na doktorot mi rece e normalno,poveke da miruvam no jas sum vo golema panika. Da spodeli nekoj iskustvo