Јас морам да се надоврзам на овој коментар. Имав преголема девијација на носот и 90% не дишев на нос, тоа плус се одрази на моите ослабени бели дробови и забрзано чукање на срцето. Доктор Раде Филиповски ме оперираше за девијација плус естетика. Докторот целата операција ја изведе внатрешно во носот преку ноздрите (можеби има посебно име таа техника, ама не знам) . Сакам да кажам дека иако е доста стар доктор, сепак оди напред со времето и не прави надворешни резови и лузни. Немам зборови за докторот, ми го промени животот 100%! Не само што дишам конечно нормално, туку и естетиката е баш како што посакував, природен нос кој што одговара на моето лице. Сакав да се надоврзам затоа што видов дека многу доктори сеуште работат по оние стари техники, надворешни резови и лузни, а моето искуство со доктор Раде е баш спротивно, надворешно никакви лузни. Моја препорака Доктор Раде Филиповски, човекот оди напред со времето и си ја работи работата перфектно!
Zdravo Dali ke moze da mi dade nekoj broj kontakt od Dr.Tomislav za konsultacija. I dali samo nos operira? Sakam i podbradokot da go sredam
Jas se operirav vcera kaj dr. Tomislav vo Zan Mitrev. Minimalni bolki. Ke ve updejtnam koga ke vadam tamponi i plocka
Predoperativnite mora vo zan mitrev ako se operirate tamu. Jas Kompjuterska tomografija napraviv vo druga klinika 5000den no koga go nosev CD-to mi naplatija 6000den za obrabotka. Ako se pravi KT vo Zan Mitrev cenata e 17000