Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. TeddyBear_22

TeddyBear_22 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2023
    Пораки:
    250
    Допаѓања:
    359
    Нормално е, отечено е местото. Не се секирај, ќе биде се добро.

На dromka и Eliza456 им се допаѓа ова.
  2. Alexxandraa

Alexxandraa Нов член

Се зачлени на:
    27 февруари 2026
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Zdravo, dali nekoj ima iskustvo so sekundarna rinoplastika? Jas pravev pred 20tina godini no rezultatot e nikakov. Dolgo vreme se plasev da razmisluvam da dozvolam bilo koj doktor povtorno da operira no sega se nadevam deka rabotite se naprednati. Razmisluvam za doktor Daskalov i dr. Peev

Znam kako e..da pomines niz siot toj stres za na kraj da sfatis deka nisto ne si postignal. Istoto go imam i jas doziveano. Razmisluvas za sekundarna? Ako da, dali imas veke nekakva ideja kade?

3. Felix Anima

Felix Anima Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2025
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    164
    да и јас се оперирав пред две недели, вчера ми извадија фластери последени и конечно си го видов добро носот отечен е. Колку што знам од искуства и што прочитав отокот знае некогаш поприлично да се задржи особено врвот на носот така да без паника да оставиме време да се среди.

4. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    332
    Допаѓања:
    657
    Многу нормално е, ваљда на секое видео искуства имаш видено

5. anabuja

anabuja Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Здраво, јас правев секундарна. Првата операција ја правев исто како тебе, одамна, има поминато повеќе од 20 години, но ја правев на ОРЛ. Сега долго време се размислував каде, кај кој доктор и се одлучив за кај др. Томислав и мора да кажам дека сум задоволна и од неговиот пристап, и од изгледот. Разликата во маската (гипсот) нема врска со тоа пред 20 и повеќе години, тогаш ставаа класичен гипс, а сега изгледа како фластер и всушност сите мислат носиш фластер, а тоа е гипсена маска. Морам да напоменам дека бев и на консултација кај др. Роберт Стојовски но не ми се нафати, комплицирани случаи му биле ваквите ревизии, а др.Томислав од прва. Иако е доста млад по мене е доста успешен. Поздрав

На AlemimiS му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Alexxandraa

Alexxandraa Нов член

Се зачлени на:
    27 февруари 2026
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Kade e dr. Tomislav vo koja bolnica? Pred kolku vreme pravese revizija? Ne ti bese strav pak da ne ispadne loso?

Isto taka kolku te cinese? Kako pomina so otoci? Izvini mnogu prasanja imam fala ti za trpenieto :)

Последна измена од модератор: 3 март 2026
  7. Kiwibird

Kiwibird Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    11
    Здраво, јас би сакала да одам на консултација кај Д-р. Томислав. Дали би сакала да ми пратиш слики доколку имаш од резултатот и пред тоа, многу би ми значело?

8. anabuja

anabuja Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Докторот е на клиника, пред отприлика 3 месеци правев и не ми беше страв, бев одлучна, дека сигурно ќе биде подобро од претходно, некако имав верба иако неизвесноста секогаш постои. Платив 100.000 денари, за ревизија е поскапо отколку примарна интервенција. Отоци имав минимални, некое жолтило под очите но ништо страшно, кои беа забележливи првите денови по вадење на гипсената маска. Носот на почеток е отечен, подебел но се тоа спласнува со тек на време. За три недели од денот на операција не се познаваше ништо, како буквално да немав правено ништо а сепак има промена.

На Isabela23 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Alexxandraa

Alexxandraa Нов член

Се зачлени на:
    27 февруари 2026
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Dali moze da ti pisam lp? Vsusnost ne znam kako se pisuva lp nova sum tuka. Ke moze li da mi pises ti za da ne spamam tuka so milion prasanja?

10. user0202

user0202 Активен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2023
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    4
    Zdravo, dali moze i kaj mene da ispratete fotografii od rinoplastika kaj dr. Tomislav Jovanovski ☺️

11. Isabela23

Isabela23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2014
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    572
    Може слики пред и потоа?

12. Emi77

Emi77 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2018
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    Колку време чекаше за термин?

13. anabuja

anabuja Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Сама го бирав терминот, кога мене ми одговара, имав некои приватни настани па ми одговараше да поминат неколку месеци, па после тоа да биде операцијата.

14. Vpmkd

Vpmkd Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2025
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Здраво, да прашам дали некој има правено септоринопластика и колку ви траеле внатрешните отоците (во ноздрвите)?
    Имам правено пред месец ипол на пластична, некој ако има други прашања слободно нека праша.

15. Rita.F

Rita.F Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    16
    Септоринопластика пред 27 дена. Внатрешно уште имам оток, исто и надворешно на врвот

Прикачени фајлови:

На popa17, unechat, Meri_81 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. anabuja

anabuja Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Супер е постоперативно. Кај др.Томислав, така?

17. Rita.F

Rita.F Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    16
    Да

На AlemimiS и anabuja им се допаѓа ова.
  18. Anica_04

Anica_04 Нов член

Се зачлени на:
    18 март 2026
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo, dali nekoj pravel estetska operacija na nos kaj dr. Rade Filipovski? Dali ste zadovolni i ako moze da mi pratite slika.
    Fala!

Здраво, ќе може ли да ми пратис слики.
    Фала!

Ако може и мене.
    Фала!

19. Shmizzla

Shmizzla Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2014
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    21
    Здраво, сакам да прашам со каква метода работи доктор Томислав? Прочитав дека има најмногу позитивни искуства со него, само ме интересира дали работи со пиезо ?

20. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.197
    Допаѓања:
    32.363
    Препорачајте ми доктор од Скопје специјално за оваа работа, имав повреда на носот пред многу години, ми се скрши и така ми зарасна, но со тек на времето почна да се искривува, да оди премногу на една страна, и веќе не ми е прав. Исто така имам и како грпка на носот шо сакам да ја исправам.
    Би сакала да одам на консултација кај некој шо стварно се разбира.
    И ако имате и вие искуство со таква девијација мислам се викаше, ви се молам ако може да видам слики од вашите носови пред и после операцијата.