1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. TeddyBear_22

TeddyBear_22 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2023
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    168
    Нормално е, отечено е местото. Не се секирај, ќе биде се добро.

На Eliza456 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Alexxandraa

Alexxandraa Нов член

Се зачлени на:
    Петок
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Zdravo, dali nekoj ima iskustvo so sekundarna rinoplastika? Jas pravev pred 20tina godini no rezultatot e nikakov. Dolgo vreme se plasev da razmisluvam da dozvolam bilo koj doktor povtorno da operira no sega se nadevam deka rabotite se naprednati. Razmisluvam za doktor Daskalov i dr. Peev

Znam kako e..da pomines niz siot toj stres za na kraj da sfatis deka nisto ne si postignal. Istoto go imam i jas doziveano. Razmisluvas za sekundarna? Ako da, dali imas veke nekakva ideja kade?

3. Felix Anima

Felix Anima Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2025
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    140
    да и јас се оперирав пред две недели, вчера ми извадија фластери последени и конечно си го видов добро носот отечен е. Колку што знам од искуства и што прочитав отокот знае некогаш поприлично да се задржи особено врвот на носот така да без паника да оставиме време да се среди.

4. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    657
    Многу нормално е, ваљда на секое видео искуства имаш видено

5. anabuja

anabuja Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    4
    Здраво, јас правев секундарна. Првата операција ја правев исто како тебе, одамна, има поминато повеќе од 20 години, но ја правев на ОРЛ. Сега долго време се размислував каде, кај кој доктор и се одлучив за кај др. Томислав и мора да кажам дека сум задоволна и од неговиот пристап, и од изгледот. Разликата во маската (гипсот) нема врска со тоа пред 20 и повеќе години, тогаш ставаа класичен гипс, а сега изгледа како фластер и всушност сите мислат носиш фластер, а тоа е гипсена маска. Морам да напоменам дека бев и на консултација кај др. Роберт Стојовски но не ми се нафати, комплицирани случаи му биле ваквите ревизии, а др.Томислав од прва. Иако е доста млад по мене е доста успешен. Поздрав

На AlemimiS му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Alexxandraa

Alexxandraa Нов член

Се зачлени на:
    Петок
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Kade e dr. Tomislav vo koja bolnica? Pred kolku vreme pravese revizija? Ne ti bese strav pak da ne ispadne loso?

Isto taka kolku te cinese? Kako pomina so otoci? Izvini mnogu prasanja imam fala ti za trpenieto :)

Последна измена од модератор: 3 март 2026 во 16:18
  7. Kiwibird

Kiwibird Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    11
    Здраво, јас би сакала да одам на консултација кај Д-р. Томислав. Дали би сакала да ми пратиш слики доколку имаш од резултатот и пред тоа, многу би ми значело?