И јас би сакала да знам ако некој има направено ревизија на нос кај д-р Игор Пеев,ако може слики и цена ?
Devojki, fala za site spodeluvanja! Ne mozam da najdam mnogu pred i potoa sliki od Dr. Tomislav, moze li vo dm od vase iskustvo? ❤️
hey devojki da ve prasam znae li nekoja kolku ide cenata za revizija na nos kaj tomislav ili peev vo drzavna ?
Од изгледот јас навистина сум презадоволна но да, не знам дали е до тоа што е скратена носната празнина но имам малку потешкотии со дишењето во смисла не можам баш да земам воздух 100%.
Ti posle 4 meseci a jas posle godina dena sto da kazam hahaha.Seriozno se mislam da odam na konsultacija kaj nekoj drug doktor i za estetika i za disenje.
Здраво девојки, имам пишано неколку пати, но не добив одговор. Би сакала, ако некоја од вас сака да ми помогне со споделување на своето искуство, дури и во приватна порака, за д-р Пеев или д-р Томислав. Ми треба да направам ревизија, бидејќи од друг доктор мојот нос има пак многу голема девијација на септум и секој ден се чувствувам сè полошо. Ве молам, ако можете да бидете искрени и да ми препорачате кој доктор мислите дека е подобар. И ако може да споделите фотографии „пред и потоа“, но ми требаат и од предниот дел, бидејќи гледам дека повеќето споделуваат само фотографии од профил. Ви благодарам многу.
Dali moze nekoj da spodeli iskustvo so doktorot Skelzen Kuki na Kosovo kolku ve cinela operacija na nos kaj nego i site propratni trosoci
Јас се направив кај него... шо да ти кажам катастрофа. Носот ми е скоро ист ко пред да се направам операција... прво беше се во ред ама со тек на времето ете поминаа скоро 3 месеци не е така. Врвот ми падна а и во мостот пак ја имам таа грбка како и претходно, можи не толкј колку пред операција ама сепак ја имам. И сега мислам за ревизија во турција на зима....
Дали д-р Томислав работи со пиезо или со класична техника? И дали кај нас постои типопластика, подигнување само на врвот на носот?
Zdravo moze li da mi ispratite pred i potoa sliki? Mnogu se mislam kade da se operiram, kaj Daskalov ili kaj Peev...shto ke mi dadete sovet vie? Zdravo moze li da mi spodelite sliki od sega? I iskustvo so dr. Peev...jas se mislam pomegju nego i Daskalov. Shto mislite vie?