Корекција на носот

Discussion in 'Лице' started by enca.69, Jan 7, 2010.

1. Famosita

Famosita Нов член

Moze li i mene?

2. Babybear

Babybear Нов член

Zdravo, dali nekoj go ima brojot od dr. Tomislav Jovanovski? Vi blagodaram ❤️

3. 123_mag

123_mag Нов член

Zdravo, dali nekoj ima iskustvo ili znae nesto za operacija na nos kaj dr. Muhammet Dilber?

4. M-AX

M-AX Активен член

Здраво, ве молам ако може и мене пратете ми го бројот на Д-р Томислав. Ви благодарам!!

5. AlemimiS

AlemimiS Активен член

077 985 739 eve brojce od doktorot

M-AX likes this.
  6. M-AX

M-AX Активен член

Благодарам!

AlemimiS likes this.
  7. Famosita

Famosita Нов член

Кој ќе сака да ми прати слики од корекциите на нос направени од др.Томислав Јовановски,имам закажано операција,многу сум возбудена.

Ve George Maria likes this.
  8. gagodzi

gagodzi Нов член

Zdravo sakam da prasam sega vaka jas pravev septorinoplastika vo sante plus pred tri meseci znaci devijacija plus estetski izgled e sega me interesira dali e normalno osven na denot na operacijata doktorkata voopsto ne me pregleda da vidi dali e se vo red, od togas ne ja vidov povejke duri ni koga se razbudiv posle operaciaj , koga bev da go vadam gipsot ocekuvav pregled ili barem da mi kazat da dojdam pak za da vidad dali e se vo red , mene sestrata mi rece toa e toa demek tolku neznam mene ne mi e normalno da ne proverat i voedno nisto da ne mi kazat sto da pravam ponatamu

Last edited: Jun 17, 2026
  9. HeroZero

HeroZero Нов член

Здраво на сите.
    Се извинувам однапред ако моето прашање се повторува во однос на некое друго, но сакам да слушнам повеќе ваши искуства.

Според вашите искуства, одлучив да појдам на преглед кај доктор Томислав. На прегледот процени дека имам девијација, со помош на Cottles test, и ми препорача да направам КТ (компјутерска томографија), исто така имам и грпка на носот. Значи носот треба да се среди функционално и естетски.

По консултација со пластичен хирург од странство - чисто за совет, ми беше кажано дека кога тој прави операции кај луѓе кои имаат проблем со дишење, работи заедно со специјалисти за уво, нос и грло.

Од тоа што го прочитав од вашите искуства, можам да заклучам дека кај нас тоа не е случај? Прочитав неколку коментари конкретно за доктор Томислав и доктор Пеев, дека кај неколку од вас се појавиле проблеми со дишење после операцијата. Ова многу ми ја разниша довербата дали воопшто да одам на ваков чекор.

Се извинувам за долгиот коментар.
    Секој совет и критика се добредојдени, се заблагодарувам однапред.

Last edited: Jun 25, 2026
  10. Eliza456

Eliza456 Истакнат член

Јас сум оперирана кај еден од наведените доктори. Ниту естетски ниту функционално сум задоволна. Ми пиша една членка пред да се оперирам за слична ситуација. Камо тогаш да ја послушав.

11. strawberryyyy123

strawberryyyy123 Нов член

Здраво,
    Дали може тие што имате правено операција на нос кај др. Томислав Јованоски да ми испратите резултати пред/потоа од естетска корекција и да споделите искуство.

12. AlemimiS

AlemimiS Активен член

Ti prativ

strawberryyyy123 likes this.
  13. Zeki111

Zeki111 Активен член

Здраво имам проблем со дишењето и естетски не сум задоволна со изгледот на носот.Ако може да ми пуштите слики доколку сте правеле кај др.Томислав Јовановски или др.Игор Пеев би ви била благодарна или некое искуство бидејќи се мислам измеѓу тие двајца.

14. hanaaaaa

hanaaaaa Активен член

Zdravo, dali mozes da pratis slika kakov ti e rezultatot posle pominati nekolku meseci?Isto sakam da te prasam kako go najde doktorot vo Turcija i dali imas nekoja preporaka ili izbor megju koi doktori se mislese.Mene mi izgleda deka vo Makedonija ne bi se dobil rezultat kakov sto ocekuvame(mislam na sosem priroden izgled i funkcionalen nos) ,tuku naprotiv samo mozat da ni ja iskompliciraat sostojbata.No isto taka malku sum skeptik za vo Turcija da ne izberam pogresen doktor.

15. Famosita

Famosita Нов член

Го оперирав носот кај др.Томислав Јовановски сега во Јуни.Значи човекот освен што дава сигурност дека си во прави раце на самата консултација,со својата работа и го потврдува тоа.Мајсториште и вајар во работата.Што ќе му кажеш,како сакаш да ти изгледа носот,убаво те разбира,и финално го гледаш баш таков резултатот.Јас не сакав барби нос,сакав баш природен нос(и докторот се согласи со мене)спрема цртите на лицето,со сите оттргнати деформитети ,отстранета грпка на носот и подигната колумела меѓу ноздрите.Докторот е од првиот ден достапен и љубезен на секој преглед и секое прашање поставено на вибер.Моја топла препорака за др.Томислав Јовановски.

СупаСупа, M-AX and AlemimiS like this.
  16. popa17

popa17 Активен член

Може ли слика?

17. girll_aa

girll_aa Истакнат член

Сакам да споделам моето искуство и да побарам совет или слично искутво.Пред две годии правев естетска операција на носот кај Др. Игор Пеев.Што се однесува до изгледот естетски носот не е лош прилично задоволна сум од крајниот резултат.Меѓутоа,мојот главен проблем е што воопшто не можам да дишам преку нос,цело време сум со отворена уста,а и така спијам во текот на целата ноќ.Поминати се веќе две години од операцијата,па јасно е дека не станува збор за отоци,едноставно не знам што да праам понатаму.Дали некој имал слично искуство ,штто би можело да биде причината?и каде би ми препорачале да одам на детален функционален преглед? Секој совет е добродојден

18. Tanjaaa.1234

Tanjaaa.1234 Истакнат член

Здраво ке може ли да ми пратите во приватен чат слика од пред и потоа од операција од било кој доктор.

Др Томислав Јовановски работи на Клиника или приватно зашто гледам на државно на клиника термини скоро и да нема з закажување, презакажан е човекот. Незнам како да закажам консултација.

Last edited by a moderator: Jul 15, 2026
  19. Miciw22

Miciw22 Истакнат член

zdravo na site. zainteresirana sum za septorinoplastika kaj dr tomislav imam konsultacija sledna nedela. mene estetikata mi e dosta bitna i bi sakala sliki od pred i potoa od negovi pacienti. bi ve zamolila za fotografii privatno. fala vi odnapred

AlemimiS likes this.
  20. AlemimiS

AlemimiS Активен член

Ti prativ