Кој ќе сака да ми прати слики од корекциите на нос направени од др.Томислав Јовановски,имам закажано операција,многу сум возбудена.
Zdravo sakam da prasam sega vaka jas pravev septorinoplastika vo sante plus pred tri meseci znaci devijacija plus estetski izgled e sega me interesira dali e normalno osven na denot na operacijata doktorkata voopsto ne me pregleda da vidi dali e se vo red, od togas ne ja vidov povejke duri ni koga se razbudiv posle operaciaj , koga bev da go vadam gipsot ocekuvav pregled ili barem da mi kazat da dojdam pak za da vidad dali e se vo red , mene sestrata mi rece toa e toa demek tolku neznam mene ne mi e normalno da ne proverat i voedno nisto da ne mi kazat sto da pravam ponatamu
Здраво на сите. Се извинувам однапред ако моето прашање се повторува во однос на некое друго, но сакам да слушнам повеќе ваши искуства. Според вашите искуства, одлучив да појдам на преглед кај доктор Томислав. На прегледот процени дека имам девијација, со помош на Cottles test, и ми препорача да направам КТ (компјутерска томографија), исто така имам и грпка на носот. Значи носот треба да се среди функционално и естетски. По консултација со пластичен хирург од странство - чисто за совет, ми беше кажано дека кога тој прави операции кај луѓе кои имаат проблем со дишење, работи заедно со специјалисти за уво, нос и грло. Од тоа што го прочитав од вашите искуства, можам да заклучам дека кај нас тоа не е случај? Прочитав неколку коментари конкретно за доктор Томислав и доктор Пеев, дека кај неколку од вас се појавиле проблеми со дишење после операцијата. Ова многу ми ја разниша довербата дали воопшто да одам на ваков чекор. Се извинувам за долгиот коментар. Секој совет и критика се добредојдени, се заблагодарувам однапред.
Јас сум оперирана кај еден од наведените доктори. Ниту естетски ниту функционално сум задоволна. Ми пиша една членка пред да се оперирам за слична ситуација. Камо тогаш да ја послушав.
Здраво, Дали може тие што имате правено операција на нос кај др. Томислав Јованоски да ми испратите резултати пред/потоа од естетска корекција и да споделите искуство.
Здраво имам проблем со дишењето и естетски не сум задоволна со изгледот на носот.Ако може да ми пуштите слики доколку сте правеле кај др.Томислав Јовановски или др.Игор Пеев би ви била благодарна или некое искуство бидејќи се мислам измеѓу тие двајца.
Zdravo, dali mozes da pratis slika kakov ti e rezultatot posle pominati nekolku meseci?Isto sakam da te prasam kako go najde doktorot vo Turcija i dali imas nekoja preporaka ili izbor megju koi doktori se mislese.Mene mi izgleda deka vo Makedonija ne bi se dobil rezultat kakov sto ocekuvame(mislam na sosem priroden izgled i funkcionalen nos) ,tuku naprotiv samo mozat da ni ja iskompliciraat sostojbata.No isto taka malku sum skeptik za vo Turcija da ne izberam pogresen doktor.
Го оперирав носот кај др.Томислав Јовановски сега во Јуни.Значи човекот освен што дава сигурност дека си во прави раце на самата консултација,со својата работа и го потврдува тоа.Мајсториште и вајар во работата.Што ќе му кажеш,како сакаш да ти изгледа носот,убаво те разбира,и финално го гледаш баш таков резултатот.Јас не сакав барби нос,сакав баш природен нос(и докторот се согласи со мене)спрема цртите на лицето,со сите оттргнати деформитети ,отстранета грпка на носот и подигната колумела меѓу ноздрите.Докторот е од првиот ден достапен и љубезен на секој преглед и секое прашање поставено на вибер.Моја топла препорака за др.Томислав Јовановски.
Сакам да споделам моето искуство и да побарам совет или слично искутво.Пред две годии правев естетска операција на носот кај Др. Игор Пеев.Што се однесува до изгледот естетски носот не е лош прилично задоволна сум од крајниот резултат.Меѓутоа,мојот главен проблем е што воопшто не можам да дишам преку нос,цело време сум со отворена уста,а и така спијам во текот на целата ноќ.Поминати се веќе две години од операцијата,па јасно е дека не станува збор за отоци,едноставно не знам што да праам понатаму.Дали некој имал слично искуство ,штто би можело да биде причината?и каде би ми препорачале да одам на детален функционален преглед? Секој совет е добродојден
Здраво ке може ли да ми пратите во приватен чат слика од пред и потоа од операција од било кој доктор. Др Томислав Јовановски работи на Клиника или приватно зашто гледам на државно на клиника термини скоро и да нема з закажување, презакажан е човекот. Незнам како да закажам консултација.
zdravo na site. zainteresirana sum za septorinoplastika kaj dr tomislav imam konsultacija sledna nedela. mene estetikata mi e dosta bitna i bi sakala sliki od pred i potoa od negovi pacienti. bi ve zamolila za fotografii privatno. fala vi odnapred