Јас размислувам дали да правам во Македонија или во Тирана.. Доколку некоја членка има искуство со некоја. Од болниците во Тирана ќе и бидам благодарна доколку сподели
Здраво девојки. Заинтересирана сум за естетска корекција на нос, па дали може некоја од вас која скоро се оперирала да сподели искуство со доктори, цена и процесот на заздравување на носот? Фала ви
Луѓенца здраво, прв пат пишувам тука бидејќи стварно незнам каде да се распрашам за некој добар доктор за ринопластика, сакам да направам од естетски причини. Дали може да ми препорачате доктори каде што сте имале позитивно искуство и да ми кажите цената на оперативниот процес? Гледав за во санте плус ама искрено коментариве во форумот почнаа малце да ме предомислуваат... Фала од напред
Еј, знам дека важи за еден од поскапите и попознатите доктори во Турција. Цените му почнуваат од 8.000 евра за примарна ринопластика, а за ревизија бара од 12.000 евра па нагоре. Секако, крајната цена си зависи од самата ситуација и што сè треба да се прави. Ако те интересира уште нешто слободно прашај ме, а можеш и директно на нив да им пишеш на WhatsApp за сè што те интересира - јас така комуницирав со нив.
Здраво дали ќе може да го споделите Вашето искуство кај докторот? Дали ќе може да ми испратите слики пред и потоа и дали докторот работи со пиезо? Благодарам Ако може и мене Ве молам за слика пред и потоа