Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    јас во петок поминав на алерго-тест и овој петок ке правам историја а во недела останувам во болница.хехех многу сум среќна

На sashka8 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. coconut

coconut Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Дали ќе може некој да ми каже дали трошоците направени пред операцијата,испитувања,тестови и слично влегуваат во цената,конкретно во тие 750 евра кај др.Јане Нетковски?

3. detelinkaa

detelinkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    60
    Пред точно две години јас правев корекција на носот кај д-р Јане Нетковски, но не од естетска причина туку од здравствена. Имав девијација, од десната ноздра немав речиси воопшто проток на воздух, постојано дишев на уста. Ми беше голем проблем, но мораше да имам минимум 18-19 години за да се направи интервенцијата бидејќи порано не е препорачливо а и можно е сам да се реши роблемот или пак влоши (во период на интензивен раст и развој).
    Морам да кажам дека мојот нос доби поинаква форма. Пак е таков шилест како што беше но сега е по прав затоа што се стругала и самата коска. Абе за мерак, ме среди! Мноогу убаво, не мислев дека ќе има таква промена, мислев дека само ќе ми биде олеснато дишењето ама ете си добив правилно носе хихихихи :D
    Мојата операција траеше 4 часа, болки немав ама никакви после тоа, 1 недела ја носев маската а околу 1 недела само фластерче. Можам да кажам дека за 3 недели бев нова!
    Сега си помислувам, леле арно што сум имала девијација, ми се погоди :rofl:

4. Bila.01

Bila.01 Активен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    Detelinkaa ќе може фотографија да постираш :worried:

5. LeonaS

LeonaS Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    Девојки некој да не знае што треба да пијам,имам болки во носот,веројатно заради променливо време тука, може ли парацетамол да се пие за болки???

6. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    Пиј си капсули кетонал од 50 mg тие се добри за болки, а ако имаш многу јаки болки, тогаш таблети од 100 mg кетонал.Поздрав.

7. detelinkaa

detelinkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    60
    Еве сликце, али како што кажав погоре самото отстранување на девијацијата продонесе да се подизмени формата на мојот нос. Претходно не ми беше ваков, можам да кажам дека беше малку кривест ама сега е баш онака ок да речам :clap:
    Ми се погоди операцијава, вредеше дишењето на уста дооолги години наназад :lol:

Прикачени фајлови:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Zor

Zor Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    22
    Со среќа! :) Се надевам кај тебе ќе помине се во ред.

9. D-T

D-T Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    9
    И кај мене е истото. Ми ја исправија девијацијата и носот ми стана поисправен од претходно :D Тоа е и видливо и сите ми велат дека ми е поправ носот од претходно :D

10. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    еве дојде ред и јас да ви пишам :) само што изглегов од болница :) ги извадив тампоните а маската во вторник ке ми биде извадена. Операцијата ми ја правеше др Нетковски човек со посебни чувства и милост кон панциентите таков човек само еднашка се раѓа. стварно незнам како да ви го опишам. многу сум задоволна со операцијата носот ми е за скратен и разубавен. ми го смени ликот за 50% .

На Zor и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  11. Ruby.rose

Ruby.rose Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    127
  12. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    161
    Вчера бев на преглед кај др. Јане и се уверив дека навистина е таков каков што многумина го објаснуваа. Премногу добар човек. Прегледот не е 800 ден. како што некои имаат напишано, туку е само 150 ден.
    Се ставив на листа на чекање,али ми рече дека треба да чекам до мај/јуни ( а тоа е многу и некако не ми се чека толку) па можеби и ке се предомислам да платам повеќе али самата да си изберам датум. Ми рече дека деновиве ке ми се јави за подетални информации. Инаку имаше премногу пациенти кои што доаѓаа на преглед, сите се задоволни од него. Преубави носиња им има направено :!: Разговарав со неколку од нив и ми рекоа дека не е ништо страшно и ми ја објаснија целата процедура, со што дополнително ме мотивираа.

На Name, PinKitty и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  13. PinKitty

PinKitty Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    8
    Шубо, плс да ми кажиш колку пари се на се ќе ти дојди! :)

14. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    денес ја извадив маската и го видов резултатот, сега сум со фластери а утре конците ке ми ги вадат. носот ми е феноменален ептен многу ми е убав. :) :) :)

15. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Те оперираа на овие високи температури :?:

16. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    да ;)

17. Lining

Lining Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    185
    loki.c9 ќе те замолам да ставиш слика од твојот нос во профил а и однапред гледано ти благодарам :)

18. someone2

someone2 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    58
    Леле и јас сакам корекција да си направам на мојот нос :(
    Од колку години може?

19. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    Lining за 10 дена ке ставам слика пошто уште сум со фластери. Someone2 после 18год може да се прави операција. позз

20. Cloee

Cloee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    35
    Може од 17